Keystone logo
Metropolitan University of Science and Technology (Universidad Metropolitana de Ciencia y Tecnología (UMECIT)) Masteropleiding Maritieme Bedrijfskunde en Logistiek
Metropolitan University of Science and Technology (Universidad Metropolitana de Ciencia y Tecnología (UMECIT))

Masteropleiding Maritieme Bedrijfskunde en Logistiek

Panama City, Panama

Request duration

Spaans

Request pace

Request application deadline

Mar 2024

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De masteropleiding Maritieme Bedrijfskunde en Logistiek Management tracht leiders op te leiden met het vermogen om tools toe te passen op het gebied van maritieme bedrijfslogistiek. Het heeft op zijn beurt tot doel om spraakmakende specialisten op te leiden op het gebied van administratie, zaken, exploitatie, havenbeheer, buitenlandse handel, verzekeringen, transport, logistiek en veiligheid, gebieden waarin het capaciteiten zal kunnen uitoefenen zoals: , regisseren en verbeteren van de verschillende organisatiesystemen van de maritieme sector.

Momenteel hebben het fenomeen van de consumptiemaatschappij en de economische globalisering in het zeevervoer de ideale oplossing gevonden voor de overdracht van goederen en technologieën. Dit panorama vergroot de bestaande relatie tussen de markt, fabrikant en producent, waardoor, als gevolg van het feit dat het het meest winstgevende, veilige en efficiënte middel is, een toename van het zeevervoer ontstaat en op zijn beurt de economische sector die ervan afhankelijk is.

De aangeboden training zal het beheer van marktonderzoeksmethoden en -technieken van het maritieme bedrijf mogelijk maken, zich ontwikkelen en eraan deelnemen om welzijn en sociaaleconomische voordelen te genereren in de onderzochte sector.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Master in maritieme operaties en management
  • Kuala Lumpur, Maleisië
 • MSc in Maritime and Shipping Management
  • Online Saint Vincent and the Grenadines
 • Online master in maritiem bedrijfsbeheer en maritiem recht
  • Online Spain
  • Villaviciosa de Odón, Spanje