Keystone logo
© Domus Academy
MELIUSform Business School

MELIUSform Business School

MELIUSform Business School

Invoering

MELIUSform Business School , dankzij de ervaring op het gebied van opleiding van zowel haar leden als haar personeel, brengt sinds 1996 een unieke knowhow in de professionele en managementopleidingsmarkt . Het doel is om een positieve impact te hebben op de toekomst van individuen en organisaties, door middel van trainingen die zijn afgestemd op hun werkelijke behoeften.

MELIUSform Business School investeert veel energie en middelen in de verspreiding van waarde, zoals blijkt uit het onderwijs voortdurend in lijn met de trends van de wereld van werk, nieuwsgierigheid, pragmatisme en de kracht om te innoveren.

Dankzij de innovatie in trainingsplanning heeft MELIUSform Business School de SMAU Milan 2020 Award en de AIF Adriano Olivetti Award gewonnen als eerste geclassificeerd in Research & Innovation.

Onze producten

Met MELIUSform gratis uw trainingwaar u wilt, wanneer u wilt, hoe u wilt!

Momenteel biedt de MELIUSform Business School haar trainingen aan op 3 verschillende manieren:

• in het traditionele klaslokaal , in de gastvrije en comfortabele zalen van de kantoren in Milaan, Rome en Padua;

• in live streaming (VLS) , waarmee u in realtime kunt communiceren met docenten en andere deelnemers;

On Demand , of "uitgestelde streaming", met maximale flexibiliteit, gevolgd "waar u wilt", "wanneer u wilt" en met "elk apparaat": Smart TV, pc, tablet, smartphone, enz.

In alle gevallen is de toegang tot de nieuwe MELIUSform virtuele Campus gegarandeerd met al het lesmateriaal (hand-outs, oefeningen, case studies, video's, tests, nieuws, enz.) geïntegreerd in dezelfde digitale omgeving om in -diepgaande studies of lessen herstel.

Diensten ter ondersteuning van uw training

Plaatsing & carrière

Wij helpen u bij het bouwen van uw persoonlijke merk. We bieden een kwaliteitsservice, met de hulp van deskundige psychologen en trainers die zich toeleggen op coaching en begeleiding.

Gratis webinars

Gratis webinars met een hoge educatieve waarde. Een nieuwe manier om trainen te beleven, comfortabel vanuit huis en helemaal gratis.

Gratis Excel®-toepassingen

Excel®️ software en applicaties (ook gratis). Excel®️-software en sjablonen voor het raadplegen en oplossen van microproblemen bij de uitoefening van beroepen.

Locaties

  • Rome

    Via Duilio, 12, 00192, Rome

    Vragen