Keystone logo
Mediterranea University of Reggio Calabria

Mediterranea University of Reggio Calabria

Mediterranea University of Reggio Calabria

Invoering

Gelegen in het centrum van de Middellandse Zee, de UNIVERSITEIT biedt een schat aan kennis opgebouwd over elk aspect van dit gebied: de ideale springplank voor diegenen die willen studeren in Reggio en hun eigen toekomst op te bouwen in een stad met een grootstedelijke adem, boeiende om haar schoonheid.

Opgericht in 1982, de Università Mediterranea heeft de door de hervorming beoogde reorganisatie afgerond en wordt nu aangeboden met zes afdelingen op het gebied van landbouw, architectuur en engineering wet, zestig laboratoria en een nieuwe educatieve aanbod.

Het is beschikbaar voor studenten van de nieuwe ruimte gewijd aan administratieve diensten, gratis draadloos internet, beurzen, de nieuwe Residence aan de draagkracht van offsite en buitenlandse studenten, theater workshops en 200 Erasmus beurzen in het buitenland studeren te verhogen.

Met een volledige kalender van culturele evenementen gedurende het hele jaar, de Università Mediterranea combineert haar inzet voor onderzoek en onderwijs. Concerten, workshops en activiteiten in samenwerking met studentenverenigingen worden geplaatst in de hoofdstukken gewijd aan het informeren van de University website.

Vanaf het Web passeert ook de belangrijkste aanbod van diensten voor de student: registratie, belastingen en college carrière staan ​​tot uw pc. En om jezelf op de hoogte van de Università Mediterranea nieuwsbrieven, gepersonaliseerde e-mails en pagina's op Facebook en Twitter. Veel aandacht voor de pre oriëntatie en post graduate samengesteld door UniOrienta met de diensten van begeleiding, stages en ontmoetingen met scholen.

Locaties

  • Reggio Calabria

    Salita Melissari, 89124, Reggio Calabria

Vragen