Keystone logo
Medical College Of Wisconsin

Medical College Of Wisconsin

Medical College Of Wisconsin

Invoering

Samen kunnen we bouwen aan een gezondere wereld

Een student, een opvoeder, een wetenschapper en een gemeenschapsleider. Alleen kunnen ze veel dingen doen, maar samen is de vraag niet wat ze kunnen doen, maar wat ze niet kunnen. Het Medical College Of Wisconsin brengt de meest nieuwsgierige geesten op het gebied van wetenschap, geneeskunde, onderwijs en gemeenschapsbetrokkenheid samen om de moeilijkste uitdagingen op het gebied van gezondheid en samenleving op te lossen. Academische geneeskunde vormt de kern, waar wetenschappers, artsen en studenten hand in hand werken met de gemeenschap om de vragen te stellen die niemand anders is, en de voortdurende kenniscyclus voeden die de toekomst van de geneeskunde vormgeeft.

Medical College Of Wisconsin","author_url":"","source":""}" />

Onze missie

Wij zijn een vooraanstaande leider en innovator in de opleiding en ontwikkeling van de volgende generatie artsen, wetenschappers, apothekers en gezondheidswerkers; we ontdekken en vertalen nieuwe kennis in de biomedische en gezondheidswetenschappen; we bieden geavanceerde, collaboratieve patiëntenzorg van de hoogste kwaliteit; en we verbeteren de gezondheid van de gemeenschappen die we dienen.

Onze visie

Baanbrekende Pathways naar een gezondere wereld.

162517_Capturadepantalla7_edited.jpg

toelatingen

Leren, ontdekken, innoveren.

Werk samen met wereldberoemde opvoeders en klinische en onderzoekspioniers terwijl u uw volledige potentieel realiseert.

Welkom bij het Medical College Of Wisconsin

We zijn erg blij dat je overweegt om hier je educatieve reis voort te zetten. Als je ernaar streeft om te leren in een warme, medelevende, ondersteunende en interprofessionele omgeving, dan is MCW de plek voor jou! Naast onze missies van uitmuntendheid in onderwijs, onderzoek en klinische zorg, is betrokkenheid van de gemeenschap diep verweven met het weefsel van onze instelling.

We waarderen diversiteit en inclusie onder onze studenten, docenten en personeel, en zoeken studenten die onze toewijding delen om de gezondheid van de gemeenschappen die we dienen te verbeteren. In onze 125-jarige geschiedenis hebben onze alumni belangrijke en blijvende bijdragen geleverd op nationale en internationale schaal voor hun baanbrekende klinische zorg en innovatieve behandelingen, baanbrekend onderzoek en wetenschappelijke ontdekkingen, en uitstekend leiderschap in de gezondheidszorg.

We kijken er naar uit om je naam komend jaar aan onze indrukwekkende lijst van alumni toe te voegen!

Vriendelijke groeten,

John R. Raymond, Sr., MD
president en directeur
hoogleraar geneeskunde

“Als je ernaar streeft om te leren in een warme, meelevende, ondersteunende en interprofessionele omgeving, dan is MCW de plek voor jou!”

JOHN R. RAYMOND SR., MD, PRESIDENT EN CHIEF EXECUTIVE OFFICER, PROFESSOR GENEESKUNDE

Locaties

  • Wauwatosa

    West Watertown Plank Road,8701, 53226, Wauwatosa

    Vragen