Keystone logo
MDI-Algiers Business School Master in managementwetenschappen
MDI-Algiers Business School

Master in managementwetenschappen

Chéraga, Algerije

Request duration

Frans

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Masters in managementwetenschappen zijn opleidingen die bedoeld zijn voor jonge afgestudeerden van het hoger onderwijs die de wereld van het werk willen betreden of hun eigen bedrijf willen oprichten. Deze programma's, die bedoeld zijn om houders van een niet-gegradueerde universitaire graad (Bac + 3 / LMD-licentie) te huisvesten, zijn een antwoord op de behoeften van Algerijnse bedrijven om jonge operationele vaardigheden te hebben en bereid te zijn om in te grijpen in een context die nationaal en internationaal verandert.

Het eerste jaar van de master is bedoeld om studenten, die al basiskennis in management hebben verworven, een transversale opleiding te geven om hun vaardigheden in alle belangrijke functies van het bedrijf te verdiepen. In het tweede jaar van de master kunnen studenten een van de vier specialiteiten kiezen aangeboden bij MDI; en maakt het ook mogelijk om tegelijkertijd professionele vaardigheden, analytische capaciteiten om een stap terug te doen en scherpzinnigheid te verwerven, die met name zijn ontwikkeld tijdens de realisatie van de eindscriptie.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Master Quality - "Experts en managers in bedrijfsbeheersystemen - kwaliteit - veiligheid - milieu - energie" 83e editie
  • Rome, Italië
  • Milan, Italië
 • Internationale master in digitaal supply chain management - operaties, inkoop en logistiek
  • Milan, Italië
 • Meester in Beheer
  • Porto, Portugal