Keystone logo
Massey Business School

Massey Business School

Massey Business School

Invoering

De Massey Business School is een van de leidende en grootste business schools in Nieuw-Zeeland en staat wereldwijd in de top 300. We bieden een toonaangevend, relevant, flexibel, door onderzoek aangestuurd tertiair onderwijs, dat studenten voorbereid op de eerste baan - en daarna. Als bedrijf kunt u toegang krijgen tot ons relevante en actuele onderzoek en onze services om uw organisatie te laten groeien.

We hebben een trotse basis van academische en administratieve uitmuntendheid, die sinds 1972 bedrijfsstudies verzorgt.

Tegenwoordig zijn we een toonaangevende leverancier van tertiair onderwijs, onderzoek en training in business en management in de top 300 van business schools wereldwijd. Onze blijvende populariteit is een bewijs van onze kwaliteitsprogramma's, onderzoekgestuurd onderwijs, flexibele bezorgmethoden en een faculteit van wereldklasse.

Massey Business School Māori naam

Te Kura Whai Pakihi

Het woord kura heeft vele betekenissen: oorspronkelijk betekende het 'oude kennis', 'schat', 'kostbaar' of kan ook meer moderne termen betekenen zoals 'school', erfstuk. In deze nieuwe naam weerspiegelen we het idee dat we een School (kura) hebben waar we (whai) aspecten van het bedrijf (pakihi) kunnen nastreven.

Missie

We zetten ons in voor excellent en toegankelijk onderzoek, onderwijs en engagement dat aansluit op de praktijk en leiderschap mogelijk maken, en bijdragen aan een bloeiende, welvarende en duurzame toekomst voor Nieuw-Zeeland en daarbuiten.

waarden

 • Respect voor iedereen
 • Relevantie in de praktijk
 • Leren zonder grenzen
 • Onderzoeksgestuurd denken

Bekroond en internationaal erkend

Onze leraren worden nationaal erkend voor hun hoge prestaties op het gebied van onderwijs en studentenzorg. De Massey Business School is ook internationaal geaccrediteerd - de AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business) benchmarks ons in de top vijf procent van de wereldwijde business colleges. We staan ​​gerangschikt in de top 150 van programma's ter wereld voor onze financiële en boekhoudkundige programma's en in de top 250 voor programma's voor economie, zaken en management (QS-ranglijsten 2017).


Massey Business School International Study Awards

Voor studenten die zich inschrijven voor zakelijke programma's op onze campussen in Palmerston North of Wellington. De prijzen zijn voor maximaal $ 15.000 voor undergraduate-programma's en tot $ 10.000 voor postgraduate-programma's.

Meer informatie en solliciteren

Locaties

 • Palmerston North

  Massey University, Private Bag 11 222 Palmerston North, 4442, New Zealand, 4442, Palmerston North

 • Auckland

  Massey University Auckland Private Bag 102904 North Shore Auckland 0745, , Auckland

  • Wellington

   Massey University Wellington PO Box 756 Wellington 6140 New Zealand, , Wellington

   Vragen