Keystone logo
Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Invoering

Klaar om je toekomst vorm te geven? Er is geen betere plek om te beginnen.

MCPHS is een particuliere, op de gezondheidszorg gerichte universiteit zonder winstoogmerk met een volledig spectrum aan gezondheidszorgprogramma's. Als onderwijsinstelling zijn we gepassioneerd over onze studenten, en zij zijn even gepassioneerd over het doorgroeien naar een loopbaan in een vitale sector. Hoewel het bijna onmogelijk is om een prijs te hechten aan het bouwen van je leven rond je passie, denken we dat je zult merken dat MCPHS een opmerkelijke, algemene waarde is voor wat je ervoor terugkrijgt.

Missie

MCPHS bereidt afgestudeerden voor om de gezondheid wereldwijd te bevorderen door middel van excellentie, innovatie en samenwerking in onderwijs, praktijk, wetenschap en onderzoek en om de gemeenschappen die ze zullen dienen te transformeren.

Visie

MCPHS is een innovator op het gebied van gezondheids- en beroepsonderwijs die toekomstige generaties van wereldleiders voorbereidt en systemen promoot om de gezondheid van het publiek te verbeteren.

 • Studentensucces: Onze afgestudeerden zijn bereid om een hoog niveau van succes te behalen, zowel in hun gekozen loopbaan als in het leven.
 • Studentenervaring: Onze studenten nemen actief deel aan hun leerproces, hebben een sterk gevoel van verbondenheid met de universitaire gemeenschap en voelen zich gesterkt om hun persoonlijke en professionele doelen te bereiken.
 • Succes van de faculteit en het personeel: onze faculteit en het personeel worden erkend als leiders in het hoger onderwijs vanwege hun aanhoudende inspanningen om professioneel te groeien en als gemeenschap samen te werken.
 • Infrastructuur en technologie: onze intellectuele, fysieke en digitale omgevingen nodigen uit tot betrokkenheid, bevorderen van leren, omarmen innovatie, bevorderen samenwerking en ondersteunen kwaliteit bij alles wat we doen.

Statistieken

MCPHS zet zich in voor het succes van elke student.

Studenten bij MCPHS zijn professioneel gefocust en gedreven, en vertegenwoordigen bijna elke staat in de VS en tientallen andere landen. MCPHS geniet niet alleen van een rijke diversiteit in onze studentenpopulatie, maar biedt ook een rijke diversiteit aan gezondheidszorgprogramma's, parallel aan de interdisciplinaire teambenadering in moderne zorginstellingen.

 • 80% van de studenten keert terug na hun eerste jaar.
 • 72% van de studenten studeert af in 6 jaar.
 • Meer dan 100 programma's aangeboden op onze drie campussen en online, allemaal ontworpen om de volgende generatie leiders in de gezondheidszorg voor te bereiden.

Studenten doen ervaring op in enkele van 's werelds beste zorginstellingen.

Onze studenten hebben toegang tot de meest gewilde stages, klinische stages en onderzoeksmogelijkheden in onze eigen achtertuin. Van de toonaangevende ziekenhuizen in centraal Massachusetts en New Hampshire tot Boston's Longwood Medical and Academic Area van wereldklasse, onze studenten doen waardevolle, praktijkervaring op in instellingen, waaronder het nummer 1 kinderziekenhuis van het land en de best beoordeelde kankerbehandeling in New England. centrum, om er maar een paar te noemen.

 • 7.500 Gemiddeld aantal vacatures per jaar bij instellingen in de Longwood Medical & Academic Area.
 • 5 Klinieken en centra ter plaatse waar studenten praktijkervaring opdoen met echte patiënten.
 • 22.643 patiënten gezien door onze Family Nurse Practitioner-studenten in onze programma's in Manchester, Worcester en online in één academiejaar.

Als onderwijsinstelling is onze faculteit gefocust op onze studenten.

In tegenstelling tot onderzoeksinstellingen concentreert onze faculteit zich op één ding: lesgeven. Onze vooraanstaande fulltime docenten zijn fellows van nationale academies en hebben gediend als voorzitters van nationale beroepsverenigingen. Het zijn redacteuren van medische tijdschriften, onderzoekers van door de overheid gefinancierde onderzoeksprojecten en leiders uit het bedrijfsleven. Bovenal zijn ze mentoren voor onze studenten, zeer beschikbaar en ondersteunend.

 • 826 faculteitsleden bij MCPHS.
 • 90% Fulltime faculteitsleden met een einddiploma.
 • 13:1 Verhouding student-faculteit.

De studentenervaring verbeteren met een levendige gemeenschap.

Het is geen toeval dat MCPHS gevestigd is in Boston, Worcester en Manchester. Deze locaties geven onze studenten toegang tot enkele van de meest prestigieuze zorginstellingen in New England. Bovendien bruist het op onze campussen van de studentenactiviteiten. Met buitenschoolse en samenwerkingsmogelijkheden die voor het oprapen liggen, kunnen onze studenten het meeste uit hun universitaire ervaring halen.

 • 100+ clubs, organisaties en intramurale sporten beschikbaar voor onze studenten.
 • Meer dan 35.000 studenten wonen in de levendige stad Worcester, Massachusetts.
 • 30+ professionele organisaties en clubs beschikbaar op onze campus in Manchester, NH.

  Campusfuncties

  Vrienden maken. Connecties maken. Maak een verschil.

  Bij MCPHS kun je directe verbindingen leggen met andere studenten en medewerkers die net zo gepassioneerd zijn over gezondheidszorg als jij. Dat is het mooie van ondergedompeld zijn in een gemeenschap die zich volledig toelegt op gezondheidswetenschappen. Doe mee aan talloze clubs en organisaties, intramurale sporten, culturele evenementen op de campus en de vele dingen die buiten onze deuren worden aangeboden. En haal het meeste uit uw ervaring hier bij MCPHS.

  Boston, Massachusetts

  Voel de energie in het centrum van de gezondheidszorg.

  Hoewel we de oudste instelling voor hoger onderwijs in Boston zijn, is onze campus de definitie van moderne innovatie. Gelegen in het wereldberoemde Longwood Medical and Academic Area, ligt alles wat Boston te bieden heeft voor de deur. Deze dynamische setting biedt studenten mogelijkheden voor academische en klinische ervaringen bij enkele van de meest prestigieuze medische en onderzoeksinstellingen ter wereld.

  Worchester, Massachusetts

  Leef en leer in een stedelijk centrum vol kansen. Worcester ligt 65 kilometer ten westen van Boston in het centrum van Massachusetts en is een centrum voor gezondheidszorg en onderwijs. De op één na grootste stad van New England herbergt ruim 30.000 studenten, vijftien instellingen voor hoger onderwijs, tientallen klinieken en verschillende grote ziekenhuizen. Op onze levendige campus in het centrum sluit je je aan bij een diverse groep toegewijde professionals die werken aan het verbeteren van hun huidige carrière of het starten van een nieuwe.

  Manchester, Newhampshire

  Gedijen in een hechte gemeenschap. Onze campus in Manchester, op slechts ongeveer 80 kilometer van Boston, is gunstig gelegen midden in het centrum. Het biedt een geweldige combinatie van moderne faciliteiten en een energieke studentenpopulatie, samen met de beheersbaarheid van een kleinere stad in New England. Geniet van de relaxte sfeer, winkels, restaurants, historische architectuur en klassieke charme van New England.

   Beurzen en financiering

   De MCPHS Advantage-beurs

   Als je een voltijds MCPHS-diploma met succes voltooit, kom je in aanmerking voor een studiebeurs van 50% voor een van de zes online, deeltijdse masteropleidingen, inclusief een MBA in Healthcare Management!

   Omdat we de educatieve, professionele en financiële behoeften van onze studenten serieus nemen, investeren we aanzienlijk in hun voortdurende academische ontwikkeling. We bieden elke MCPHS-student die met succes een voltijdse MCPHS-graad afrondt, een collegegeldbeurs voor een van de volgende zes deeltijdse, online masterprogramma's:

   • MBA in Healthcare Management
   • Master in de volksgezondheid
   • Master of Science in regelgevingszaken en gezondheidsbeleid
   • Master in de gezondheidswetenschappen
   • Master of Science in Clinical Research
   • Master of Science in Klinisch Management

   De MCPHS Advantage Scholarship verlicht niet alleen de financiële last van het behalen van een tweede of hogere graad, maar zet je ook op de goede weg naar succes in een breed scala aan gezondheidszorggebieden. Onze interdisciplinaire, teamgebaseerde aanpak is ontworpen om uw onderwijsmogelijkheden en uw professionele kansen uit te breiden.

   Ranglijsten

   #1 universiteit in de VS wat betreft verdienvermogen

   De Wall Street Journal/Times Higher Education College Rankings voor 2018 zet MCPHS-afgestudeerden bovenaan.

   Financiële kredietrating van AA Standard and Poor's (S&P).

   MCPHS kreeg een toprating op het gebied van financiële kracht en stabiliteit van Standard and Poor's (S&P).

   #4 Meest Transformatieve College in de VS

   In de lijst van meest transformatieve hogescholen van Money Magazine 2020 staat MCPHS op de vierde plaats in het land.

   English Language Requirements

   Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

   Locaties

   • Boston

    179 Longwood Ave Boston, 02115, Boston

    • Worcester

     19 Foster St., 01608, Worcester

     • Manchester

      1260 Elm St., 03101, Manchester

      Vragen