Keystone logo
Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Invoering

Klaar om je toekomst vorm te geven? Er is geen betere plek om te beginnen.

MCPHS is een particuliere, op de gezondheidszorg gerichte universiteit zonder winstoogmerk met een volledig spectrum aan gezondheidszorgprogramma's. Als onderwijsinstelling zijn we gepassioneerd over onze studenten, en zij zijn even gepassioneerd over het doorgroeien naar een loopbaan in een vitale sector. Hoewel het bijna onmogelijk is om een prijs te hechten aan het bouwen van je leven rond je passie, denken we dat je zult merken dat MCPHS een opmerkelijke, algemene waarde is voor wat je ervoor terugkrijgt.

Missie

MCPHS bereidt afgestudeerden voor om de gezondheid wereldwijd te bevorderen door middel van excellentie, innovatie en samenwerking in onderwijs, praktijk, wetenschap en onderzoek en om de gemeenschappen die ze zullen dienen te transformeren.

Visie

MCPHS is een innovator op het gebied van gezondheids- en beroepsonderwijs die toekomstige generaties van wereldleiders voorbereidt en systemen promoot om de gezondheid van het publiek te verbeteren.

 • Studentensucces: Onze afgestudeerden zijn bereid om een hoog niveau van succes te behalen, zowel in hun gekozen loopbaan als in het leven.
 • Studentenervaring: Onze studenten nemen actief deel aan hun leerproces, hebben een sterk gevoel van verbondenheid met de universitaire gemeenschap en voelen zich gesterkt om hun persoonlijke en professionele doelen te bereiken.
 • Succes van de faculteit en het personeel: onze faculteit en het personeel worden erkend als leiders in het hoger onderwijs vanwege hun aanhoudende inspanningen om professioneel te groeien en als gemeenschap samen te werken.
 • Infrastructuur en technologie: onze intellectuele, fysieke en digitale omgevingen nodigen uit tot betrokkenheid, bevorderen van leren, omarmen innovatie, bevorderen samenwerking en ondersteunen kwaliteit bij alles wat we doen.

Campusfuncties

  English Language Requirements

  Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

  Locaties

  Locaties
  • Boston

   179 Longwood Ave Boston, 02115, Boston

   • Worcester

    19 Foster St., 01608, Worcester

    • Manchester

     1260 Elm St., 03101, Manchester

     Vragen