Keystone logo
Masan University

Masan University

Masan University

Invoering

In 2012 verklaarde Masan University haar visie op basis van de inzet en meningen van de faculteit. Het was ook onze belofte om te innoveren, daar hebben we ons op gefocust. Innovatie betekent iets van binnenuit veranderen als men voelt dat alles traag is verlopen. Het levert ook een boodschap op: "Voor het voortbestaan van ons allemaal, moet ik eerst veranderingen in mezelf aanbrengen."

Masan University wil dienen als de hoop van onze tijd. Hoop is direct verbonden met het stellen van een visie. Visie is gebaseerd op wat veel mensen hopen en verlangen. Wanneer hun verlangen één wordt met de overtuiging "Het zal worden bereikt", kan Masan University sterker worden.

Om dit te doen hebben de administratiekantoren en afdelingen van de school hun wijsheid verzameld om actieplannen op te stellen. Masan University richt zich op het vermogen om actie te ondernemen door het paradigma van de onderwijsorganisatie te vernieuwen en netwerken te versterken. Masan University is klaar om zich in te zetten voor het nastreven van de volgende drie punten:

"dromen."

Ten eerste is het beste bezit dat een mens kan bezitten 'dromen'. Dromen worden gekoesterd door "mensen". Als mensen hun wijsheid verzamelen, kunnen er betere ideeën en actieplannen naar voren komen.

"genieten"

Ten tweede moeten we van dingen "genieten". De energie van creatie wordt aangedreven door vrijdenkende individuen. We kunnen succesvol zijn als we weten hoe we zo van dingen kunnen genieten dat pijnlijke ervaringen kunnen worden gewaardeerd.

"onze studenten"

Ten derde richten we ons op de tevredenheid van de onderwijsgebruikers, onze studenten. Het vermogen om studenten te amuseren, verrassen en aanraken is het concurrentievermogen van onze universiteit.

Wat wij merkwaarde noemen, wordt gecreëerd door middel van beeldmarketing. Daarom is het belangrijk om een beeld te ontwikkelen dat 'ik ben trots op mijn school, Masan University ' in de harten en hoofden van de studenten van onze school terwijl ze naar hun stemmen luisteren en nieuwe trends in het onderwijs volgen.

We zullen er oprecht naar streven om te voldoen aan de verwachtingen van degenen die hebben gezorgd voor en interesse hebben getoond in Masan University . Onderwijs begint vanuit eindeloos verlangen en vertrouwen naar nieuwe kennis en technologie. Masan University zal zijn best doen om een passie voor onderwijs te cultiveren.

Locaties

  • Masanhoewon-gu

    Masanhoewon-gu, Zuid-Korea

    Opleidingen

    Vragen