Keystone logo
Marquette University Law School

Marquette University Law School

Marquette University Law School

Invoering

Mensen kiezen om verschillende redenen voor een specifieke rechtenstudie. Ik weet dat velen van jullie een school zullen kiezen omdat jullie geloven dat dit de "beste" rechtenstudie is waar je in kunt studeren. Sommigen van jullie willen naar een school in een bepaalde geografische regio, terwijl anderen een instelling zullen kiezen omdat je denkt dat het programma specialisatie biedt op bepaalde rechtsgebieden. Misschien willen sommige sollicitanten naar een school met een bepaalde religieuze overtuiging. En jullie maken je allemaal zorgen over de kosten van juridische opleiding en de waarde en verkoopbaarheid van je JD-diploma als je eenmaal bent afgestudeerd.

Dit zijn allemaal geldige overwegingen, en Marquette verdient uw serieuze overweging om een van deze redenen. Ik stel echter voor dat er nog enkele andere dingen zijn waar u ook aan moet denken. Ten eerste, hoe zal je ervaring op de rechtenstudie zijn? Word je onderdeel van een ondersteunende familie van studenten, docenten, bestuurders en alumni? Ten tweede, wat voor soort persoon zult u zijn als resultaat van uw juridische opleiding? Zal de rechtenstudie u helpen respect voor alle personen te krijgen en te begrijpen hoe de wet mensen kan helpen bij het oplossen van moeilijke problemen, vaak in tijden van grote stress? Word je een beter mens na de rechtenstudie of niet?

Voor mij is de wet een helpend beroep. Als katholieke en jezuïetenwetenschool hebben we een bijzondere plicht om ervoor te zorgen dat het onderwijs dat bij Marquette wordt gegeven, is ontworpen om het respect van onze studenten voor alle mensen te vergroten, terwijl we ervoor zorgen dat onze studenten bekwame advocaten worden die kunnen excelleren in de advocatuur. .

Marquette biedt u een ongebruikelijke kans. Ten eerste zijn we een uitstekende rechtenstudie. Ons curriculum is ontworpen om ervoor te zorgen dat u over de inhoudelijke kennis, vaardigheden en waarden beschikt die essentieel zijn om de wet in de eenentwintigste eeuw uit te oefenen. We zijn buitengewoon trots dat we advocaten opleiden - advocaten die op alle gebieden van het beroep werkzaam zijn, in particuliere bedrijven en openbare instellingen, in Wisconsin en in de Verenigde Staten. Het is geen toeval dat veel van onze alumni staats- en federale rechters zijn, en dat veel afgestudeerden van de Marquette University Law School zakelijke en politieke leiders zijn. We leren onze studenten de vaardigheden te hebben om te slagen in welke tak van ons beroep ze ook kiezen. Een deel van de jezuïetentraditie van onderwijs is het aanmoedigen van studenten om agenten te worden voor positieve verandering in de samenleving. Dit is vooral belangrijk op een rechtenstudie.

Locaties

 • Milwaukee

  West Michigan Street,1215, 53233, Milwaukee

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen