Keystone logo
Mariana University Master in de epidemiologie
Mariana University

Master in de epidemiologie

Pasto, Colombia

Request duration

Spaans

Request pace

Request application deadline

Jan 2024

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De opleiding van epidemiologen in het masterprogramma is gerechtvaardigd gezien de vooruitgang in de wetenschap en de noodzaak om gezondheidswerkers op te leiden om nieuwe kennis te genereren door onderzoek te doen naar de behoeften van het land. Pas de kennis die is gegenereerd bij de besluitvorming door middel van evidence-based praktijk toe om bij te dragen aan de verbetering van de kwaliteit van gezondheidsprogramma's, die zowel op preventief gebied, op gemeenschaps- en individueel niveau als op het gebied van de kliniek worden aangeboden, door tools te verstrekken de kwaliteit van de zorg verhogen en de middelen rationaliseren.

Evenzo zal hun opleiding op het gebied van lesgeven en onderwijs de kwaliteit van de opleiding van menselijke hulpbronnen in de gezondheidszorg in de bachelor- en masterprogramma's verbeteren, hetgeen indirect de levenskwaliteit van de bevolking ten goede komt.

Het programma heeft duidelijk gedefinieerd binnen zijn doelstellingen: "Onderzoekers opleiden met een hoog academisch profiel, in staat om onderzoeksteams te leiden", waaruit volgt dat dit een onderzoeksmaster is. In overeenstemming met het voorgaande is het doel om competenties te ontwikkelen die een actieve deelname aan onderzoeksprocessen mogelijk maken die nieuwe kennis of technologische processen genereren, daarom moet het universitaire werk de verwerving van wetenschappelijke competenties weerspiegelen die typisch zijn voor een academische onderzoeker en moet het zijn ontwikkeling binnen de lijnen die worden aangeboden door de onderzoeksgroepen van de universiteit.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen