Keystone logo
Maranello Design Academy

Maranello Design Academy

Maranello Design Academy

Invoering

"In Maranello maken we toekomstige auto-ontwerpers"

117698_Maranellokeystone02.png

Maranello Design Academy is een gecertificeerde Graduate School gespecialiseerd in ontwerpstudies. De cursussen zijn gecertificeerd door University 'Europa di Roma.

https://www.universitaeuropeadiroma.it

Bij Maranello Design Academy we toegewijd om studenten te trainen en om te zetten in professionals van hoog niveau.

We hebben een uniek programma dat gebaseerd is op een zeer nauwe samenwerking met de industrie en biedt zeer speciale kansen om het Italiaanse ontwerp en de kunstcultuur te ervaren.

Ons programma is gebaseerd op drie belangrijke pijlers:

1. Leren door te doen

Studenten aan de MDA leren door te doen in kleine studioklassen onder leiding van professionele ontwerpers, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om tijdens de studiejaren een hoog niveau van ontwerpvaardigheden en competentie te bereiken.

2. Volledige onderdompeling schetsen

Schetsen en leren ontwerpen in galerijen en musea van enkele van de meest beroemde sportwagens en motorfabrikanten zoals Ferrari, Maserati, Lamborghini, Ducati, Pagani en Alfa Romeo.

3. Volledige onderdompeling Art

Het MDA-curriculum omvat bezoeken aan de belangrijkste Italiaanse kunstmusea en historische architecturale sites. Op deze manier ontwikkelen studenten hun esthetische vaardigheden op het gebied van schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur door een bezoek te brengen aan de historische meesterwerken van de Italiaanse kunstcultuur in Rome, Florence en Venetië.

Volledige onderdompeling

Autodesign leeft en ademt zowel in het klaslokaal als in de omgeving. Maranello Design Academy streeft ernaar de student in deze gebieden onder te dompelen door een uniek "Live Sketching Program" aan te bieden.

Onder begeleiding van professionele ontwerpers en excursies die de automusea van Motor Valley verkennen, worden de studenten van de Maranello Design Academy blootgesteld aan voorbeelden van hedendaagse en historische modellen voor auto's en motoren in de musea en galerieën van Maserati, Ferrari, Lamborghini, Ducati en Pagani. waar ze zullen oefenen met het ontwerpen van schetsen "live".

Tijdens deze speciale schetsterlessen maken studenten kennis met fundamentele manieren van kijken, denken en doen die essentieel zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in het nastreven van een carrière in het ontwerpen van transportmiddelen.

Fabrieksbezoeken

Maranello Design Academy onderwijsfilosofie van Maranello Design Academy is geworteld in een diepe interactie tussen docenten en studenten in de studio, in het veld en in een-op-een mentoring. De Full Immersion-programmacursus is breed in zijn discours, maar specifiek bedoeld voor elke deelnemende student. Door de afsluiting van het programma hebben de studenten een boeiende inleiding gekregen in de rijke ontwerp- en engineeringcontext van Motor Valley, waar de school is gevestigd en begonnen ze hun eigen onderscheidende benadering van het leren over design te ontwikkelen en te verfijnen.

Maranello Design Academy neemt zijn studenten mee op een culturele reis door de fascinerende musea en productiefaciliteiten vol geschiedenis en technologie van Ferrari, Lamborghini, Pagani, Maserati en Ducati. Wij geloven dat het "Full Immersion Program" mogelijk het hoogste voorbeeld biedt in termen van kwaliteit en de technische kennis die de studenten wordt aangeboden. Het programma biedt gepersonaliseerde bezoeken en persoonlijke lezingen met prominente ontwerpers en ingenieurs die hun professionele ervaringen delen en aandacht schenken aan alle ontwerpuitdagingen van de student.

Volledige onderdompeling Art

Michelangelo en Leonardo da Vinci: Rome, Venetië en Florence zijn architectonische openluchtmusea in de open lucht, waar de evolutie van stijlen, technieken kan worden waargenomen door rond te lopen op de prachtige pleinen of door hun ongelooflijk rijke musea te bezoeken.

Voor designstudenten is Italië een paradijs met een onschatbare rijkdom aan werken en plaatsen.

Maranello Design Academy heeft een speciaal "Full Immersion Program": een meeslepend programma dat studenten kennis laat maken met de onschatbare rijkdom aan werken en de plaats van de Italiaanse artistieke traditie en cultuur.

Dit programma is bedoeld om studenten te helpen bij het verkrijgen en ontwikkelen van een dieper gevoel van vormen, verhoudingen en kleuren door het kritisch denken en observeren van de belangrijkste artistieke meesterwerken van de wereld.

Vertrouwd met de expansieve architectuur en artistieke cultuur van Italië worden de studenten ondergedompeld in het visuele en structurele landschap en zijn culturele context.

Maranello Design Academy biedt de studenten een unieke kans om Italiaanse architectuur, schilderkunst en beeldhouwkunst te ervaren, door middel van excursies naar Rome, Venetië, Florence, Bologna en vele andere belangrijke steden en musea.

Locaties

  • Maranello

    Via Terra delle Rosse, 12, 41053, Maranello

Vragen