Keystone logo
Manuela Beltran University (Universidad Manuela Beltrán (UMB))

Manuela Beltran University (Universidad Manuela Beltrán (UMB))

Manuela Beltran University (Universidad Manuela Beltrán (UMB))

Invoering

Bij de UMB hebben we 4 landelijke campussen, een aanbod van 86 niet-gegradueerde en afgestudeerde academische programma's die zijn goedgekeurd door het ministerie van Nationaal Onderwijs, onder de face-to-face en virtuele modaliteit met 10.000 studenten en permanente educatieprogramma's met meer dan 40.000 studenten overal het land, in samenwerking met openbare en particuliere bedrijven.

Om kwalitatief hoogstaand onderwijs te bereiken, hebben we op onze campussen 100 gespecialiseerde hightech academische laboratoria ontwikkeld die theoretisch-praktische training bevorderen, zodat studenten alle kennis die ze in de klas hebben geleerd, kunnen toepassen.

Nadenkend over de implementatie van de opgedane kennis in de klas en in de laboratoria, moedigt de UMB de ondernemingspraktijk van haar studenten aan door middel van 306 landelijke overeenkomsten met bedrijven en organisaties uit alle sectoren van de economie.

Ons academisch model heeft significant onderzoekstrainingsprocessen, waarin de ontwikkeling van nieuwe kennis wordt gezocht, wat tot uiting komt in 23 onderzoeksgroepen, waarvan 70% gecategoriseerd was in de drie hoofdcategorieën van Colciencias, wat het uitstekende management aantoont bij de ontwikkeling van wetenschap en technologie van onze instelling.

Onze instelling zet zich in voor de opleiding van professionals voor een steeds mondialer wordende omgeving en heeft meer dan 80 internationale overeenkomsten met universiteiten, beroepsverenigingen en onderzoekscentra om academische programma's met internationale normen aan te bieden en mobiliteitsactiviteiten, onderwijs en onderzoek voor studenten te bieden in 17 landen. op 4 continenten.

Bovendien zet onze universiteit zich in voor de behoeften van de gemeenschap en voor dat doel heeft ze talloze sociale projecten ontwikkeld, waarvan de eerste erop gericht is om gedurende 10 jaar de vrijheid te zoeken van mensen die ten onrechte zijn veroordeeld in Colombiaanse gevangenissen via het project. Inocencia, de tweede, richtte zich op het ondersteunen van de gehandicapte bevolking bij het verbeteren van hun levenskwaliteit dankzij de ontwikkeling, 33 jaar geleden, van de UMB Special Olympics; Het derde sociale project is de oprichting van het Ibero-Amerikaanse centrum voor persoonlijke autonomie en technische bijstand - CIAPAT - uniek in Colombia en tweede in Latijns-Amerika, waarin we technologieën promoten voor de autonomie van ouderen en mensen met een handicap voor de ontwikkeling van uw dagelijkse bezigheden.

Locaties

  • Bogotá

    Carrera 1,No. 60-00, 110311, Bogotá

    Vragen