Keystone logo
Manderson Graduate School of Business The University of Alabama Master of Science in Marketing
Manderson Graduate School of Business The University of Alabama

Master of Science in Marketing

Request duration

Request teaching languages

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Master of Science in Marketing

Dit negen maanden programma geeft studenten geavanceerde analytische marketing vaardigheden en de kennis van het project management om merk zichtbaarheid te bouwen en beheren. Afgestudeerden betreden de zakelijke wereld met besluitvormingservaring en vaardigheidsset van marketing tools voor carrières in een van de vele snelgroeiende velden.

Gerelateerde teamprojecten en marketing stages zorgen voor studenten die hun nieuw ontwikkelde vaardigheden kunnen toepassen in werkelijke real-world situaties. Klanten die in de klasprogramma's staan, zijn onder meer Fortune 500 bedrijven, nationale en regionale bedrijven, organisaties van de publieke sector en startende ondernemingen. Marketing betekent dat bedrijven over gepraat worden. Om dit te doen, start met een programma dat deel uitmaakt van het gesprek van de zakelijke wereld.


cursussen

Een bachelor diploma in marketing is geen voorwaarde voor de Master of Science in Marketing . Het Manderson MSM programma vereist 30 semesterlessen coursework, met de verwachting dat de graad in twee semesters kan worden afgerond. Zes uur van de 30 zijn gereserveerd voor stage-gerelateerde activiteiten. Huidige onderwijzers moeten in de herfst voor of vroeg in het voorjaar van het jaar toelating aanvragen. Studenten kunnen ook ervoor kiezen om de GMAT te nemen en op dit moment aankomende brieven van aanbeveling te starten.


SPECIALISATIES

  • Marketing Management
  • Professionele verkoop
  • Marketing Analytics


voorwaarden

Wij verwelkomen applicaties van alle voorgraadse majors en alle werkervaringsniveaus. Wij streven ernaar om een ​​diverse groep studenten toe te kennen met unieke achtergronden, ervaringen en doelen. Als zodanig zijn er geen specifieke klasvoorwaarden voor de Manderson-programma's. Onze vereisten zijn weinig, maar onze verwachtingen zijn veel, waaronder een toewijding aan uitmuntendheid, een strenge nastreven van doelen, een innovatieve geest en een vastberadenheid om aan de voorhoede te zijn van wat nu en relevant is voor de moderne onderneming.


Werkervaring

Ervaring is belangrijk voor de dynamiek van de leeromgeving van Manderson. Meestal heeft meer dan 60% van elke inschrijvende klas een aanzienlijke eerdere werkervaring. Het programma heeft ook een nichegroep van ongeveer 40% hoogstaande studenten met weinig of geen eerdere werkervaring. Ongeacht uw vorige werkervaring, geeft Manderson u ervaring voor de toekomst.


Toepassing

Online app.


Verklaring van Doel / Intent Essay

U heeft de mogelijkheid om uw essay elektronisch in te dienen na het afronden van uw online applicatie. Dit is het meest efficiënte middel om uw essay in te dienen. Verklaringen van doelstelling die digitaal worden aangevraagd, dienen bij het afgestudeerde aanvraagcentrum te worden ingediend.


Officiële GMAT of GRE Scores

Manderson programma's accepteren ofwel de Graduate Management Toelating Test (GMAT) of Graduate Record Examination (GRE). De aanvragers moeten een examen afleggen en verzoeken dat de scores elektronisch worden ingediend aan de universiteit van Alabama, die direct na afloop van het examen kan worden gedaan. Wij accepteren alleen officiële scores van ETS of Pearson VUE die minder dan vijf jaar oud zijn. Officiële scores moeten ontvangen worden voordat we uw applicatie kunnen evalueren.


Officiële voorgraadse transcripties

Het Graduate School Office vereist twee officiële transcripties van elke voorgraadse instelling die je hebt bijgewoond. Zelfs als u een UA-student bent, moet u nog twee officiële transcripten indienen voordat uw bestand kan worden beoordeeld. De registrar dient over de zegel te ondertekenen aan de achterkant van elke transcriptieveloppe.


vergoedingen

Er wordt een vergoeding van $ 250,00 opgelegd aan elke afgestudeerde opleiding. Een business school technologie fee wordt beoordeeld tegen een tarief van $ 11 per credituur. Andere kosten (parkeren, studentenhygiëne, huisvesting, enz.) Zijn niet inbegrepen in deze schatting.

Studenten die in de Enterprise Consulting-concentratie zijn ingeschreven, moeten zich inschrijven voor een in de tussentijdse periode aangeboden periode (de periode van drie weken tussen de lente semester en de zomer stage).


Voltijds inschrijving voor afgestudeerden is 9-15 uur per gewoon semester. Een overbelastingsvergoeding wordt beoordeeld voor elk kredietuur dat hoger is dan het voltijdse collegegeld.Beurzen

Alle toelatingscandidaten worden automatisch in aanmerking genomen voor alle beschikbare prijzen, met prijsuitspraken gebaseerd op de voordelen van elke aanvraag. Er zijn geen aanvullende formulieren of applicaties nodig. Studenten wier aanvragen zijn ontvangen op de deadline van 5 januari, of uiterlijk op 15 februari voor de toelatingsdatum, hebben de grootste kans om financiële bijstand te krijgen via het Manderson-programma. Manderson onderschrijft tenminste 50 procent van onze studenten met een of ander soort beurs, assistentschap of gemeenschap.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen