Keystone logo
Mandarin House

Mandarin House

Mandarin House

Invoering

Meer dan 50.000 studenten uit 100+ nationaliteiten hebben Mandarin House gekozen als hun Chinees taalschool en onze expertise en reputatie bij het helpen van studenten om hun Chinese doelstellingen te behalen, is de tweede.

We zijn trots om internationale prijzen te hebben gewonnen, de strengste kwaliteitsaccrediteringsnormen te bereiken en alleen de beste leraren en medewerkers te hebben die allemaal toegewijd zijn aan één ding: machtigen u zo snel en efficiënt mogelijk te leren.

2017 is nog een nieuwe start! Onze missie blijft hetzelfde; Wij willen ervoor zorgen dat u snel en efficiënt Mandarijn op uw voorwaarden leert.

Mandarin House was een van de eerste, particuliere Mandarijnscholen gevestigd in China. Onze missie was om Mandarijnse studenten te voorzien van een school die flexibele cursussen en studieopties aanbiedde die u in staat zou stellen om Mandarijn op de kortste en meest effectieve manier te beheersen.

Na 10 jaar Chinees onderwijs heeft Mandarin House meer dan 20.000 studenten van over de hele wereld geholpen om hun taalleerdoelen te behalen. Wij hebben de toekomst van de student veranderd door hen te helpen vaardig te worden in Mandarijn en de opening van een enorme wereld van zakelijke en maatschappelijke kansen.

2014 is ons tiende jaar van het Mandarijnse onderwijs. Onze missie blijft hetzelfde; Wij willen ervoor zorgen dat u snel en efficiënt Mandarijn op uw voorwaarden leert. Klik op de onderstaande links om meer te weten te komen over waarom Mandarin House's 10 jaar onderwijservaring, ons de juiste school voor u maakt.

Mandarijn Huis Accreditaties

Sinds 2004 heeft Mandarin House internationale kwaliteitsnormen gebracht in alle aspecten van de exploitatie en de dienstverlening aan China. Er mag geen excuus zijn om andere normen dan de beste te accepteren.

Om dit geloof te ondersteunen, zijn wij trots op kwaliteit geaccrediteerd door de International Association of Language Centers (IALC). IALC is opgericht in 1983 en is een netwerk van hoogwaardige onafhankelijke taalscholen die hun moedertaal leren voor internationale studenten. Er is een streng acceptatieproces en een voortdurende monitoringprocedure die onder andere alle aspecten van onze activiteiten, locatiebeheer, curriculum en de kwaliteit van onze docenten / personeel omvat.

 • Mandarin House is trots China's enige IALC-lid school
 • Mandarin House is de overheid erkend om Bildungsurlaub te geven aan Duitse studenten
 • Mandarin House is erkend om het Zweedse ministerie van Onderwijs en Onderzoek CSN te verstrekken aan Zweedse studenten
 • Mandarin House is geregistreerd bij Hanban als officieel HSK, BCT en YCT testcentrum.

onze expertise

Mandarin House was de eerste prive-Chinese school in China om:

 • Ontwikkel een eigen gestructureerd, holistisch curriculum gebaseerd op het fundamentele principe van het realiseren van Chinese communicatie training.
 • Bied junior cursussen, met inbegrip van de eerste zomerkampen van China en zelf ontwikkelde junior curriculum, ook gericht op het ware Chinese.
 • Introduceer het algemeen aanvaarde operatiemodel voor groepsklasseprogramma's die in privéscholen in China worden gezien.
 • Wees internationaal geaccepteerd door IALC
 • Wordt kortgelegd en ook de eerste die wereldwijd leverancier van het wereldwijde taalproject van STM wint.
 • Host een belangrijke internationale taal in het buitenland conferentie.

Onze Awards

Soms kan het moeilijk zijn om iets op gezichtswaarde in China te nemen en moeilijk te zeggen of een school de waarheid spreekt of gewoon lege woorden spreekt. Bespreking is goedkoop en door de aanspraak op China's voornaamste Chinese taalschool te zijn, voelen we ons verplicht om enkele erkenningen en prijzen uit China en internationaal te delen.

Een van onze trotsste prestaties is de erkenning die we hebben ontvangen van stembureau-studie in het buitenland agentschappen en organisaties voor de 'World Language Provider Star Award' zoals toegekend door Study Travel Magazine. In 2008 zijn wij genomineerd als de eerste en meest recente Chinese taalschool en zijn sindsdien nog eens 7 keer benoemd tot de topprijs voor de categorie in 2009 en 2013.

Zoals onze directeur, mevrouw Jasmine Bian op dat moment verklaarde: "We zijn erg trots om de Star Award te hebben gewonnen ... (en) we gaan hard werken en professionele dienstverlening aan onze studenten van over de hele wereld. Mandarin House verwelkomt u naar China.

Andere erkenningen zijn onder meer aanbevolen door het Lonely Planet China Guidebook en het winnen van de hosting rechten voor de 28e jaarlijkse IALC Workshop, 2011 die uiteindelijk werd bijgewoond door zo'n 300 taalprofessionals van over de hele wereld die onze school tonen tot grote lof en bewondering in het proces Wordt de grootste in het buitenland industrie evenement ooit gehouden in China.

Waar u ook bent, kunnen wij u helpen bij het zoeken naar Chinees.

Mandarin House werkt actief met honderden partnerorganisaties over de hele wereld; waaronder universiteiten, scholen en agentschappen (zowel overheid als privé) om onze bekroonde taalprogramma's te leveren aan studenten uit de hele wereld.

10 redenen waarom kies het mandarijn huis

1. Internationaal geaccrediteerd door IALC - de enige school in China om onze kwaliteit op deze manier te erkennen.

2. Opgericht in 2004 en een van de eerste private Mandarijnscholen in China hebben we meer dan 50.000 buitenlandse studenten van 100+ nationaliteiten geholpen om Mandarijn te spreken.

3. Erkend door Hanban als officieel HSK Chinees Proficiency Test Center.

4. Gekwalificeerde en ervaren leraren. Alle zijn diploma gekwalificeerd, tweetalig, grondig getraind en hebben gemiddeld 5.000 Chinese lessen ervaring.

5. Zelf ontwikkeld leerplan. Regelmatig bijgewerkt en herzien, ontworpen door onze voormalige beste leraren en in lijn met zowel HSK & European CEFR.

6. Een breed scala aan programma's voor 11 niveaus van Chinese, kleine groepsklassen, privé-begeleiding, zakelijke gespecialiseerde Chinese, HSK examen voorbereiding, Chinese lerarenopleiding, stage en junior zomerprogramma's.

7. Geweldig studentenleven. Facebook, alumni-netwerken en leuke, culturele activiteiten die elke week worden georganiseerd, zoals Chinees koken, kalligrafie, city tours, Kung Fu en nog veel meer.

8. Een scala aan kwaliteitsaccommodatie opties - vakantiewoning, privé studio appartementen en gedeelde appartementen.

9. Centrale, moderne locaties midden in het centrum van Beijing, Shanghai, Suzhou, Guangzhou, Shenzhen, Chengdu, Hongkong en New York, met ruime, schone en toegewijde faciliteiten.

10. Vriendelijk, professioneel servicepersoneel dat gastvrij is en u helpt om in China te vestigen. Ze geven u ook de kans om uw Chinezen buiten het klaslokaal verder te zetten!

Locaties

 • Shanghai

  Head Office 12F, 650 Hankou Road, , Shanghai

  • Beijing

   Suite 317, Tower 16, China Central Place, 89 Jianguo Road, , Beijing

   • Hong Kong

    Unit 2&5, 3F, Beautiful Group Tower, 74-77 Connaught Rd Central, Hong Kong Island, , Hong Kong

    • Guangzhou

     Suite 1403, Tower B, Zhongtai International Plaza, 161 West Linhe Road, , Guangzhou

     • Shenzhen

      Suite 1118, Xinhua Insurance Building, 171 Mintian Road, , Shenzhen

      • New York

       22 Rock Plaza, 22 West 48th Street, 10036, New York

       • Chengdu

        Suite 1708, Times 8, No.68, Zhiquan Section, Dongda Street, Jinjiang District, 610065, Chengdu

        • Suzhou

         Room 610, Building A, Xin Tian Xiang Plaza, 388 Su Ya Road, Suzhou Industrial Park, , Suzhou

         • China Online

          China Online, China

          Opleidingen

           Instelling biedt ook:

           Vragen