Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Malaysia University of Science and Technology

Malaysia University of Science and Technology

Malaysia University of Science and Technology

Invoering

WELKOM OM TE MOETEN

Ontdek waarom MUST een van de toonaangevende universiteiten in Maleisië is. Van ons bekroonde personeel tot onze unieke pedagogische pedagogie, MUST is echt uitgerust om de universiteit van keuze te zijn voor studenten die op zoek zijn naar een betere toekomst.

Oprichting van de Malaysia University of Science and Technology

In 1995 maakten de toenmalige premier Tun Mahathir Mohammad en een delegatie uit Maleisië een werkbezoek aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT) en onderschreven zij de oprichting van een universiteit naar het voorbeeld van MIT. In januari 1997 werd een overeenkomst ondertekend om de Malaysia University of Science and Technology (MUST) op te richten.

In zijn vormende jaren werd MUST volledig geassisteerd en ondersteund door MIT, een wereldberoemde universiteit die bekend staat om zijn onderwijs en onderzoek op het gebied van geavanceerde wetenschap en technologie.

84252_pexels-photo-1153213.jpeg

EMULATIE VAN WERKKLASSENONDERWIJS EN LEERMETHODEN.

Malaysia University of Science and Technology bootst de wereldklasse van onderwijs en leren na, wat creativiteit, analytisch denken, probleemoplossing, innovatie en teambuilding bevordert. Dit zijn kwaliteiten waarvan bewezen is dat ze succesvol zijn in het produceren van leiderschap van ondernemers in technologie en business.

MUST verzorgt ook een door onderzoek aangestuurde cultuur op alle vakgebieden om te zorgen voor een dieptepunt van begrip en vertrouwen in praktische problemen. Het model van wereldklasse is de aanzet gegeven tot de MUST-cultuur die levendig, innovatief en doelgericht is voor onze lokale omgeving.

85316_IMG_7246.JPG

Locaties

  • Petaling Jaya

    Block B, Encorp Strand Garden Office, NO. 12, Jalan PJU 5/1, Kota Damansara, 47810, Petaling Jaya

Vragen