Keystone logo
MacEwan University

MacEwan University

MacEwan University

Invoering

MacEwan University , opgericht in 1971, biedt studentgerichte instructie in een warme en ondersteunende sfeer. We richten ons op lesgeven, zodat onze studenten zich kunnen concentreren op het leren.

Met meer dan 65 programma's biedt de universiteit transformatief onderwijs in een samenwerkende en ondersteunende leeromgeving. Creativiteit gedijt hier door onderzoek en innovatie waarbij studenten, docenten en de gemeenschap betrokken zijn.

Studententevredenheid

MacEwan University heeft een bewuste focus op lesgeven en scoort daardoor zeer goed in het Canadian University Report van Globe and Mail. In het 2014-rapport gaven onze studenten ons de hoogste cijfers - ze gaven ons ‘A +’ -cijfers voor de lesstijl van onze docenten en onze klassen, samen met ‘A’ -cijfers voor de kwaliteit van ons onderwijs en de interactie tussen studenten en docenten.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Edmonton

    104 Avenue Northwest,10700, T5J 4S2, Edmonton

    Vragen