Keystone logo
LUT University Masterprogramma in digitale sociale wetenschappen
LUT University

Masterprogramma in digitale sociale wetenschappen

Lappeenranta, Finland

2 Years

Engels

Full time

15 Oct 2024*

Sep 2025

EUR 13.500 / per year **

Op de campus

* Reguliere toelating 1 december 2023-17 januari 2024

** 13 500 EUR/academiejaar (niet-EU/EER-studenten).

Invoering

De sociale wetenschappers van LUT zullen de uitdagingen van de gedigitaliseerde toekomst oplossen op het grensvlak tussen mens en technologie. Sociale wetenschappenstudies bieden u diverse vaardigheden en kennis over menselijk gedrag in digitale omgevingen met intelligente technologieën.

Robotisering, nieuwe AI-toepassingen, sociale-mediaplatforms en realtime big data over menselijk gedrag online en offline brengen nieuwe uitdagingen voor het dagelijks leven en welzijn van mensen met zich mee. De manier waarop we de digitale technologieën van de nieuwe generatie aanpassen, zal ons gedrag en onze samenleving beïnvloeden. De arbeidswereld en bedrijven hebben experts nodig die kunnen anticiperen op de sociale en maatschappelijke impact van technologieën.

Je kunt op tal van professionele gebieden werken met functietitels zoals data-analist, datawetenschapper, onderzoeker op het gebied van gebruikerservaring, consultant, directeur personeelszaken en hoofd gemeenschapsrelaties.

Sociale wetenschappers van LUT kunnen trends onderzoeken en rekening houden met de maatschappelijke, politieke, economische, menselijke en welzijnsfactoren van technologieën. Deze masteropleiding past uitstekend bij jou als je sociale wetenschappen wilt toepassen om een duurzaam gedigitaliseerde toekomst op te bouwen en duurzame en verantwoorde technologische transformaties te beïnvloeden.

Het programma nodigt je ook uit om in contact te komen met ondernemers en verenigingen, waardoor je netwerken kunt opbouwen en kunt leren van praktijkvoorbeelden.

Het aanbod van cursussen is gemengd en het programma is een combinatie van studies op de campus en online studies.

Deze masteropleiding start in het najaar van 2024. Meer informatie over het programma zal in de loop van juni 2023 op deze pagina worden geplaatst.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen