Keystone logo
LUT University Masteropleiding in watertechnologie
LUT University

Masteropleiding in watertechnologie

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 13.500 / per year *

Blended

* jaarlijks collegegeld voor niet-EU/EER-studenten

Invoering

Elke dag wordt twee miljoen ton rioolwater en industrieel en landbouwafvalwater in de wateren geloosd.

De waterzuivering is in veel delen van de wereld ontoereikend en de wetgeving op het gebied van afvalwater wordt voortdurend aangescherpt. Bovendien daagt duurzaamheid ons uit om op verschillende manieren na te denken over waterbehandeling.

In plaats van ons te concentreren op end-of-pipe-behandeling voor het voorkomen van vervuiling, moeten we overschakelen naar een optimaal gebruik van hulpbronnen en verbeterde waterrecycling. Het is dan ook duidelijk dat er nieuwe en duurzame materialen en technologieën voor waterbehandeling nodig zijn.

In dit masterprogramma leer je hoe water niet alleen efficiënt, maar ook op een duurzame en economische manier wordt gezuiverd. Je verwerft kennis en vaardigheden om watergerelateerde uitdagingen in de toekomst op te lossen.

Het onderwijs in dit masterprogramma is gebaseerd op bestaande en toekomstige uitdagingen op het gebied van waterbehandeling. Nieuwe en geavanceerde technologieën vormen de kern van de studies en de inhoud van de cursus wordt gepland op basis van industriële en gemeentelijke vereisten, evenals de meest recente wetenschappelijke ontdekkingen.

De masteropleiding Watertechnologie is een flexibel programma voor afstandsonderwijs. Het is zeer geschikt voor mensen die al in de werkende wereld in Finland of in het buitenland werken, gericht op professionele ontwikkeling en het verbeteren van kwalificaties. Dit programma is een praktische oplossing voor praktisch levenslang leren.

Omdat het programma is gebaseerd op afstandsonderwijs, kunnen internationale studenten die van buiten de EU komen, geen verblijfsvergunning voor studie aanvragen. Het gehele programma kan op afstand worden ingevuld.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Beurzen en financiering

Carrièremogelijkheden

Programma collegegeld

Over de school

Vragen