Keystone logo
LUT University Master in management van organisatieontwikkeling
LUT University

Master in management van organisatieontwikkeling

Lahti, Finland

2 Years

Engels

Full time

15 Oct 2024

Sep 2025

EUR 13.500 / per year *

Op de campus

* jaarlijks collegegeld voor niet-EU / EER-studenten

Invoering

Het tempo van verandering ligt hoger dan ooit tevoren. Tussen de snelle veranderingen in digitalisering, automatisering, kunstmatige intelligentie en robotica en hun constante aanwezigheid in ons leven, is het gemakkelijk om te vergeten dat innovatie wordt gedreven door mensen, voor mensen. Focussen op de verbetering van mensgerichte verandering op zowel individueel als organisatieniveau zal de belangrijkste troef van organisaties over de hele wereld blijven. Interactie mogelijk maken is belangrijk om nieuwe niveaus van activiteit of innovatie te bereiken in organisatieontwikkeling en verschillende vormen van samenwerking.

Transities zijn complexe, systemische veranderingen die plaatsvinden in bijvoorbeeld een bepaalde industrie of maatschappelijke functie. Ze worden gezien als veranderingen op meerdere niveaus van het ene socio-technische systeem naar het andere, waarbij technologische en maatschappelijke factoren samen evolueren.

Het programma is erop gericht studenten een systemische visie op ontwikkeling in organisaties en de vaardigheden en capaciteiten voor leiderschap, kritisch denken en het managen van verandering te bieden. Het programma hanteert een interdisciplinaire benadering van het management van organisatieontwikkeling en leert deelnemers verschillende bedrijfsprocessen te analyseren, te begrijpen en te leiden en technologische, economische en menselijke kennis toe te passen om reële industriële, zakelijke en organisatorische problemen op te lossen.

In dit programma krijg je expertise in industriële techniek en management en een diepgaand begrip van verandering, leiderschap, ontwikkeling, welzijn en innovatie. Nauwe samenwerking met industriële bedrijven, andere organisaties en netwerken zorgt voor de praktische wereldwijde toepassing van nieuwe kennis en theorieën.

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen