Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Liberty University Online

Liberty University Online

Liberty University Online

Invoering

Baanbrekende onderwijs op afstand sinds 1985, Liberty University is nu 's lands grootste private, non-profit online universiteit. Als onderdeel van 's werelds grootste christelijke universiteit, Liberty University Online biedt een unieke benadering van online onderwijs.

Meer dan 95.000 studenten over de hele wereld genieten van dezelfde kwaliteit van het onderwijs als residentiële studenten Liberty met de extra flexibiliteit van online lessen. Het aanbieden van meer dan 245 afstandsonderwijs graden van het certificaat aan de doctoraal niveau, Liberty Online is een training studenten Champions voor Christus door middel van online onderwijs.

Een afstandsonderwijs diploma van Liberty Online is een investering die een levenslange invloed zal maken. De lessen bij online christelijke universiteit Liberty's worden gegeven in een flexibele virtuele klaslokaal, ontworpen voor zowel boeiend en uitdagend. Studenten die kiezen voor online onderwijs hebben toegang tot een ongelooflijke waaier van leermiddelen en kunnen hun afstandsonderwijs graden te voltooien op hun eigen schema.

Liberty is consequent in de top 10 online universiteiten door Online Education Database vanwege de hoge retentie en slagingspercentages. Liberty is geaccrediteerd door de Commissie over de Colleges van de Zuidelijke Vereniging van Hogescholen en scholen, de hoogste accreditatie mogelijk te maken.

Waarom Liberty University Online?

Meer dan 245 opleidingen De grootste, private, non-profit universiteit America's Alle cursussen gegeven vanuit een christelijke wereldbeschouwing Laagste collegegeld tarieven onder de top online universiteiten

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Lynchburg

    1971 University Blvd., 24515, Lynchburg

Vragen