Keystone logo
Università LUM - School of Management

Università LUM - School of Management

Università LUM - School of Management

Invoering

De School of Management of the University , geboren in 2004, biedt 44 universitaire masters, 12 executive masters en meer dan 40 beroepsopleidingen.

Het promoot veel initiatieven zoals seminars, conferenties, symposia en Summers Schools, en behandelt ook maatschappelijke, juridische en zakelijke kwesties via de cursussen en masterprogramma's van respectievelijk de School of Law en de School of International Studies.

In dit ontwikkelingsproces heeft de school geleidelijk talrijke en belangrijke relaties met bedrijven, openbare instellingen, zorgorganisaties en sociale ondernemingen geconsolideerd waarin zij als bevoorrechte gesprekspartner fungeert. Vanuit dit perspectief beoogt het een bijdrage te leveren aan het institutionele en culturele patroon door expertise en middelen te bieden, evenals een diep engagement voor de verbetering en groei van Italië en het Middellandse-Zeegebied. Met andere woorden, LUM School of Management presenteert, samen met haar samenstellende delen, een moderne organisatie, in staat om de principes van de oprichter te vertalen: het versterken van uitwisselingspatronen tussen de faculteit en studenten: tussen de academie en het productieve systeem, terwijl waardevolle synergieën worden gecreëerd. Het is belangrijk om de nadruk te leggen op de plaatsing van hoge kwaliteit die door de school wordt geboden en die een reeks voordelen en positieve effecten biedt, niet alleen voor studenten, zowel wat betreft hun academische prestaties als hun inzetbaarheid, maar ook voor lokale, particuliere en openbare bedrijven en bedrijven. met wie overeenkomsten en een memorandum van overeenstemming zijn ondertekend. De School of International Studies is opgericht met als doel een gespecialiseerde postacademische opleiding voor internationale managers op het gebied van relevante economische en sociale kwesties te creëren.

De toekomstige geschiedenis van de School moet echter nog worden geschreven: pagina's die de trots en de passie vertellen van degenen die deelnemen aan dit harde avontuur om de vooruitgang van het land op te bouwen met de kracht van waarden, ideeën en ambities.

Locaties

  • Bari

    Direzione amministrativa S.S. 100 Km 18 70010 Casamassima (BA), 70010, Bari

  • Milan

    viale Murillo, 17, 20149, Milan

Vragen