Keystone logo
Luiss Business School Amsterdam Master in duurzaam bedrijfsmanagement
Luiss Business School Amsterdam

Master in duurzaam bedrijfsmanagement

Amsterdam, Nederlanden

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

04 Sep 2024

EUR 18.000 *

Op de campus

* betaling geschiedt in vier termijnen

Invoering

DUURZAAMHEID IN AMSTERDAM

Amsterdam heeft zichzelf gepositioneerd in de voorhoede van duurzaamheidsinnovatie . De stad heeft ambitieuze initiatieven geïmplementeerd om in 2050 klimaatneutraal te zijn, waardoor het een ideaal levend laboratorium is voor het bestuderen van duurzame bedrijfspraktijken. Door Amsterdam te kiezen voor je studie, word je ondergedompeld in een gemeenschap die actief milieu-uitdagingen aanpakt en naar innovatieve oplossingen zoekt.

De stad is de thuisbasis van een groot aantal duurzame bedrijven en organisaties die wereldwijd worden erkend vanwege hun inzet voor ecologische verantwoordelijkheid. Studeren in Amsterdam biedt ongeëvenaarde toegang tot deze marktleiders via gastcolleges, netwerkevenementen en potentiële stagemogelijkheden. Door samen te werken met professionals die duurzame praktijken actief vormgeven, wordt uw leerervaring verrijkt en worden deuren geopend voor toekomstige samenwerkingen.

In een wereld die wordt geconfronteerd met ongekende ecologische en sociale uitdagingen, geeft de Major in Sustainable Business Management u de kennis en leiderschapsvaardigheden om transformatieve veranderingen in de richting van een duurzame toekomst te stimuleren.

KANDIDAATPROFIEL

Dit programma is voor jou, als je:

 • Toegewijd om een positieve impact te maken met uw zakelijke carrière
 • Geïnteresseerd in duurzaamheidsinstrumenten en -strategieën en hun toepassing in de praktijk

PROGRAMMA HOOGTEPUNTEN

 • Krijg een holistisch inzicht in duurzaamheidsuitdagingen: duik in de complexiteit van klimaatverandering, uitputting van hulpbronnen en verstoringen van de toeleveringsketen, en hun implicaties voor bedrijven en de samenleving.
 • Beheers de principes van duurzame bedrijfspraktijken: leer hoe u duurzaamheid kunt integreren in bedrijfsstrategieën, activiteiten en besluitvorming, waarbij u bedrijfsdoelen op één lijn brengt met de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's) van de VN.
 • Ontwikkel collaboratieve leiderschapsvaardigheden: verbeter uw vermogen om met diverse belanghebbenden om te gaan, samenwerking te bevorderen en complexe duurzaamheidsuitdagingen te navigeren vanuit een systeemdenkend perspectief.

RELEVANTIE EN IMPACT

 • Leid de transitie naar duurzame bedrijfsmodellen: word een katalysator voor verandering en help organisaties zich aan te passen en te gedijen in een wereld waarin duurzaamheid voorop staat.
 • Stimuleer innovatie voor een duurzame toekomst: draag bij aan de ontwikkeling van baanbrekende oplossingen die milieu- en sociale uitdagingen aanpakken en tegelijkertijd de concurrentiekracht van bedrijven vergroten.
 • Geef vorm aan een duurzamere wereld: speel een cruciale rol bij het creëren van een toekomst waarin bedrijven in harmonie met het ecologische en sociale welzijn opereren.

CARRIÈREMOGELIJKHEDEN

 • Begin aan een bevredigende carrière als agent voor duurzaamheidsverandering: voer diverse rollen uit in een breed scala aan organisaties, waaronder adviesbureaus, afdelingen voor bedrijfsduurzaamheid, NGO's en overheidsinstanties.
 • Word een veelgevraagde duurzaamheidsexpert: val op op de arbeidsmarkt met uw diepgaande kennis van duurzaamheidsprincipes, zakelijk inzicht en uw vermogen om transformatieve veranderingen te leiden.
 • Ga door naar leiderschapsposities op het gebied van duurzaamheid: bereid je voor op management- en uitvoerende rollen, waarbij je toezicht houdt op de implementatie en vooruitgang van duurzaamheidsstrategieën binnen organisaties.

UW BIJDRAGE AAN DE WERELD

 • Versnel de transitie naar een duurzame economie: draag bij aan de ontwikkeling van een veerkrachtiger en rechtvaardiger economisch systeem dat de grenzen van de planeet respecteert.
 • Bevorder ecologische en sociale verantwoordelijkheid: pleit voor duurzame praktijken die het milieu beschermen en het sociale welzijn vergroten.
 • Inspireer positieve verandering bij de mensen met wie u werkt: Geef een rolmodel voor de positieve impact die een enkele persoon kan bereiken en ondersteun en stel anderen om u heen in staat om een stap verder te gaan om de verandering op te schalen.

Sluit je aan bij de Luiss Business School en word een leider voor een betere wereld. Nieuw zakelijk denken begint bij jezelf.

Ideale studenten

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Accreditaties

Over de school

Vragen