Keystone logo
© Luiss Business School
Luiss Business School Amsterdam

Luiss Business School Amsterdam

Luiss Business School Amsterdam

Invoering

Leiders voor een betere wereld

Een leider zijn in de wereld van vandaag vereist meer dan alleen talent en geavanceerde vaardigheden. Het betekent het vermogen hebben om te anticiperen op de toekomst en deze vorm te geven, terwijl gunstige omstandigheden worden gecreëerd die verandering stimuleren. Als een internationaal erkende instelling geaccrediteerd door EQUIS en AMBA, biedt Luiss Business School kennis en vaardigheden om u te helpen huidige en toekomstige economische en sociale uitdagingen het hoofd te bieden.

Ons onderwijsmodel richt zich op u, de leerling, om strategische, analytische en creatieve vaardigheden te ontwikkelen die uw persoonlijke en professionele groei op alle niveaus ondersteunen. We leren niet alleen zakelijke concepten, maar we genereren transformatieprocessen die een houding van verandering cultiveren. Ons doel is om u te helpen een leider te worden die de duurzame ontwikkeling van het bedrijfsleven kan stimuleren.

Onze aanpak wordt gekenmerkt door een ondernemende nadruk die probleemoplossing, creativiteit en kritisch denken combineert. We waarderen ook het belang van duurzaamheid, sociale impact en diversiteit, en we begrijpen de kansen die digitale transformatie biedt. Bij Luiss Business School doen we er alles aan om u de vaardigheden en kennis te bieden die u nodig hebt om te slagen in een snel veranderende wereld.

Van Rome tot Amsterdam

Luiss School of Management (in 2006 omgedoopt tot Luiss Business School) werd in 1986 opgericht als een afdeling van de Luiss Guido Carli Universiteit in Rome, Italië. De voortdurende ontwikkeling en investering in excellentie leverde de school de exclusieve EQUIS- en AMBA-accreditaties op en zette haar op schema om in aanmerking te komen voor de AACSB-accreditatie en de felbegeerde drievoudige accreditatiestatus in het hoger onderwijs.

Luiss Business School Amsterdam Hub opende zijn deuren in 2020 als de eerste internationale hub van de al lang bestaande Italiaanse particuliere instelling voor hoger onderwijs. Het openstellen van het hoger onderwijsaanbod met internationale campussen is een belangrijke mijlpaal voor Luiss Business School, aangezien het een levenslijn creëert van en naar Rome voor studenten die geïnteresseerd zijn in internationale kansen in onderwijs en werk.

Luiss Business School Amsterdam Hub's groeiende portfolio biedt multi-hub-programma's die termen verdelen tussen Nederland en Italië, terwijl ze toegang hebben tot de meest waardevolle lokale facultaire bronnen en zakelijke netwerken die relevant zijn voor elk studiegebied en elk territorium. Studeer duurzaamheid in Amsterdam, studeer mode in Milaan en wereldwijde gezondheidszorg in Rome.

Accreditaties

Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AMBAGeaccrediteerd door AACSB

Locaties

  • Amsterdam

    Nieuwe Herengracht, 103, 1011 RZ, Amsterdam

    Vragen