Keystone logo
© ©Lucerne School of Business
Lucerne School of Business – Management Programs

Lucerne School of Business – Management Programs

Lucerne School of Business – Management Programs

Invoering

Over ons

Expertisecentrum voor hoger managementonderwijs

We zetten ons volledig in voor onderwijs en innovatie - voor mensen, voor bedrijven en instellingen, voor Centraal Zwitserland en voor de wereld.

De Lucerne School of Business is het expertisecentrum van Centraal-Zwitserland op de economisch en sociaal belangrijke gebieden van zakelijke en regionale economie, bankieren en financiën, communicatie en marketing, evenals toerisme en mobiliteit. De veeleisende, praktisch relevante en op onderzoek gebaseerde bachelor- en masteropleidingen die wij aanbieden, zijn essentieel voor het aantrekken van gekwalificeerde werknemers voor bedrijven, openbare instellingen en non-profitorganisaties. Ons portfolio van brede permanente en executive education-programma's maakt ons de grootste aanbieder van permanente educatie onder de Zwitserse business schools aan hogescholen. We zetten ons in om onze onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten te verankeren in de dialoog tussen onderzoek, bedrijfsleven en de gemeenschap. Opdrachtgevers uit alle geledingen van de samenleving profiteren van de brede kennis en enorme projectmanagementervaring van onze experts. Onze uitgebreide nationale en internationale netwerken zijn gevestigd in Luzern en Zug-Rotkreuz in Centraal-Zwitserland en bieden Pathways aan de wereld. Er werken ongeveer 350 medewerkers voor de Lucerne School of Business, die allemaal over een hoog niveau van onderzoeks- en academische vaardigheden beschikken, evenals een brede praktische expertise. Momenteel volgen zo'n 2.200 studenten onze bachelor- en masteropleidingen. Vorig jaar volgden zo'n 2.200 mensen onze permanente educatie en executive CAS-, DAS- en MAS-programma's, waarvan 4.800 een specialistische cursus of seminar.

De Lucerne School of Business biedt verder programma's op het gebied van financiën en onroerend goed

Onze missie

Bijdrage
De Lucerne School of Business ontwikkelt mensen en organisaties, met name in Centraal-Zwitserland, maar ook nationaal en internationaal. Haar diensten zijn afgestemd op de huidige en toekomstige behoeften van haar partners uit het bedrijfsleven en de onderzoeksgemeenschappen, maar ook uit de samenleving in het algemeen.

Werkzaamheid
Het mandaat van de School omvat opleidingen, permanente en executive education, en onderzoeks- en adviesdiensten. De programma's voor diploma's en permanente educatie en executive education bieden professioneel georiënteerde kwalificaties en zijn op onderzoek gebaseerd; het onderzoek is toepassingsgericht, competitief en staat open voor experimenten; haar dienstverlening is marktconform, implementatiegericht en op onderzoek gebaseerd.

Mensen
Studenten en medewerkers waarderen het leren en werken op de universiteit. Ambitieuze doelen worden gerealiseerd dankzij pragmatische samenwerking in en tussen eenheden van overzichtelijke omvang. Studenten en medewerkers treden als team verantwoordelijk op; ze zijn nieuwsgierig, nauwkeurig en zelfreflecterend.

Kwaliteit: een recept voor succes

De maatstaf voor ons onderwijsaanbod is de arbeidsmarkt: ruim 95 procent van onze studenten heeft na het afstuderen snel een baan. 70 procent gaat zelfs rechtstreeks naar functies op directieniveau. We meten het succes van onze programma's voor permanente educatie en executive education aan de tevredenheid van onze studenten en de impact op hun professionele loopbaan. Evenzo wordt de kwaliteit van ons onderzoek afgemeten aan de acceptatie ervan door de onderzoeksgemeenschap en de relevantie ervan voor commerciële ondernemingen, instellingen en verenigingen.

Campusfuncties

Eén organisatie, twee campussen, vier instituten

De Lucerne School of Business doceert en doet onderzoek in Luzern en Rotkreuz. De campussen zijn centraal gelegen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

  Accreditaties

  Geaccrediteerd door AACSB

  Locaties

  • Lucerne

   Zentralstrasse 9 P.O. Box 2940 CH- 6002 Lucerne, , Lucerne

   • Risch-Rotkreuz

    Suurstoffi,1, 6343, Risch-Rotkreuz

    Vragen