Keystone logo
Lucerne School of Business – Finance and Real Estate Programs

Lucerne School of Business – Finance and Real Estate Programs

Lucerne School of Business – Finance and Real Estate Programs

Invoering

De universiteit voor professionals

De Lucerne University of Applied Sciences and Arts is een hogeschool die wordt ondersteund door de zes kantons van Centraal-Zwitserland. Met 6.500 studenten die bachelor- en masteropleidingen volgen, bijna 4.400 studenten die permanente en executive onderwijsprogramma's volgen, en 459 nieuwe projecten op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, is het de grootste onderwijsinstelling in deze regio, het hart van Zwitserland. Liam Anderson / Pexels

131792_pexels-photo-1458318.jpeg

Missie, visie, waardenkader

De missie, visie en het waardenkader van de universiteit beschrijven haar essentiële doel als onderwijsinstelling, de waarden en principes die haar gedrag bepalen en de doelstellingen die zij nastreeft.

Missie

Via haar scholen - techniek en architectuur, bedrijfskunde, informatietechnologie, sociaal werk, kunst en design en muziek - biedt de Lucerne University of Applied Sciences and Arts degelijk vakspecifiek onderwijs en onderzoek in Centraal-Zwitserland. Het bereidt zijn studenten voor op een professionele carrière in het door hen gekozen vakgebied en vergemakkelijkt hun verwerving van de vaardigheden die nodig zijn voor innovatief, creatief en ondernemend denken en handelen. Met haar sterke, praktijkgerichte aanpak en interdisciplinaire excellentie levert de universiteit experts op die in staat zijn de uitdagingen van de 21e eeuw het hoofd te bieden.

Visie

De hoge kwaliteit en wetenschappelijke diepgang van ons onderwijs en onderzoek maken onze universiteit tot een aantrekkelijke keuze en laten haar groeien. De kracht van onze specialisaties en onze interdisciplinaire onderwerpclusters wordt erkend in Centraal-Zwitserland en daarbuiten, zowel nationaal als internationaal. We hanteren een laterale en onderling verbonden benadering van denken en handelen. Dit wordt weerspiegeld in het uitgebreide aanbod van praktisch georiënteerde opleidingen en permanente educatieprogramma's en in haar onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten. We ondersteunen een cultuur van betrokkenheid, openheid en transparantie bij onze medewerkers en studenten, en tegenover onze partners.

waarden

  • De medewerkers van de Lucerne University of Applied Sciences and Arts zijn verenigd in hun passie voor onderwijs, onderzoek en cultuur.
  • De universiteit verwacht van haar medewerkers en studenten dat ze nieuwsgierigheid, autonomie en een bereidheid tot ontwikkeling en prestaties tonen. Het versterkt hun bestaande vaardigheden en ondersteunt reflectie in gedachte en actie.
  • Persoonlijke verantwoordelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie vormen de basis voor vertrouwen, respect en wederzijds respect.
  • De universiteit gebruikt de vaardigheden van haar specialisaties en haar traditie van toegankelijkheid en rechtlijnigheid om geïntegreerde en interdisciplinaire oplossingen te leveren.
  • De universiteit zet zich in voor duurzame ontwikkeling. De activiteiten worden gekenmerkt door innovatie, wetenschappelijke en artistieke kwaliteit en een hoge praktische toepasbaarheid.

Motto

Educeert - onderzoekt - inspireert

Locaties

  • Lucerne

    Lucerne, Zwitserland

Vragen