Keystone logo
© Eva Dang
University of London International Programmes

University of London International Programmes

University of London International Programmes

Invoering

Studie postdoctorale programma's ontwikkeld door experts in de London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) door online en afstandsonderwijs.

Deze cursussen zijn ideaal voor professionals in de gezondheidszorg, met inbegrip van degenen die werken in de volksgezondheid en het beleid.

Opgericht in 1899, biedt de London School of Hygiene & Tropical Medicine ongeëvenaarde niveaus van academische, praktische en internationale ervaring. Het werd 'Universiteit van het Jaar' bekroond op de Tijden Higher Education Awards 2016.

De internationale programma's van de Universiteit van Londen

De University of London International programma biedt een scala aan masteropleidingen ontwikkeld door de London School of Hygiene & Tropical Medicine:

  • Klinische proeven (MSc, PGDip en PGCert)
  • Demografie en Gezondheid (MSc, PGDip en PGCert)
  • Epidemiologie (MSc, PGDip en PGCert)
  • Global Health Policy (MSc, PGDip en PGCert)
  • Infectieziekten (MSc, PGDip en PGCert)
  • Volksgezondheid (MSc, PGDip en PGCert)

U kunt ook een professionele ontwikkeling cursus in Pharmacoepidemiology en geneesmiddelenbewaking.

Met maximaal vijf jaar om uw kwalificatie af te ronden, kunt u uw studie aanpassen aan uw andere verplichtingen. Als u reist of verhuist, kunt u uw studie overal in de wereld doorgaan.

U kunt ook enkele modules bestuderen zonder verdere inzet. Dit is ideaal als u uw professionele kennis wilt bijwerken of het programma wilt proeven.

Na de succesvolle afronding van uw studies zal u goed uitgerust zijn om de problemen van publieke en mondiale gezondheid in een bredere context aan te pakken en te profiteren van uitzonderlijke carrièremogelijkheden.

Afgestudeerden meestal gaan om te werken voor NGO's, ministeries van gezondheid, en andere gezondheidsdiensten, evenals in de academische wereld, onderwijs, goede doelen en de particuliere sector.

Meld je vandaag nog hier

Locaties

  • UK Online

    Student Advice Centre University of London Senate House Malet Street London WC1E 7HU, , UK Online

Vragen