Keystone logo
Luxembourg School Of Business Master in internationale financiën
Luxembourg School Of Business

Master in internationale financiën

Luxembourg City, Groothertogdom Luxemburg

2 Years

Engels

Full time

30 Jun 2024

Sep 2024

EUR 33.200 *

Op de campus

* voor visumplichtige studenten | studenten die geen visum nodig hebben: EUR 29.200

Invoering

De Master in International Finance (MiF) aan de Luxembourg School of Business (LSB) is een 2-jarige voltijdse masteropleiding (120 ECTS) die is geaccrediteerd door het ministerie van Onderzoek en Hoger Onderwijs van het Groothertogdom Luxemburg.

Wat onderscheidt Master in International Finance aan de Luxembourg School of Business?

Effectief leren met toepassingen in de echte wereld

  • Het MiF-programma bij LSB gaat verder dan theoretische kennis. Het programma culmineert in een verplichte stage van 6 maanden, in Luxemburg of internationaal, en een masterproef, zodat studenten hun kennis kunnen toepassen in een financiële praktijksituatie. Deze aanpak zorgt ervoor dat studenten niet alleen leren over financiën; ze nemen actief deel en maken een impact op het vakgebied.

Connecties met de industrie

  • Het programma biedt een stevige theoretische basis in financiën, gecombineerd met veelvuldige mogelijkheden om deze kennis te koppelen aan praktische toepassingen door middel van regelmatige interacties met belangrijke belanghebbenden uit de sector. Deze mix van theorie en praktijk verbetert de onderwijservaring en maakt deze relevanter en effectiever voor studenten.

Internationale en inclusieve onderwijsomgeving

  • LSB bevindt zich in een van de meest open en internationale omgevingen en biedt studenten een inclusieve leeromgeving. Deze mondiale context bevordert verschillende perspectieven en verbetert de leerervaring, waardoor studenten worden voorbereid op een carrière in de internationale financiële arena.

Uitstekende carrièrevooruitzichten en ondersteuning

  • Dankzij de toegewijde ondersteuning van het LSB Career Centre hebben studenten uitstekende carrièrevooruitzichten na hun afstuderen. De diensten van het centrum zorgen ervoor dat studenten goed voorbereid aan het werk gaan, wat bijdraagt aan volledige werkgelegenheid voor studenten na het afronden van hun studie.

Masterproef

Na afronding van alle cursussen en examens moeten studenten een masterscriptie maken en verdedigen. De scriptie wordt uitgevoerd onder begeleiding van een scriptieadviseur en is gericht op een onderzoeksvraag die door de student is vastgesteld. Het door de student gekozen onderwerp moet worden goedgekeurd door de scriptieadviseur en moet relevant zijn voor de financiële sector.

De taal van de masterproef moet Engels zijn.

De scriptie is goed voor 25 ECTS en studenten moeten deze mondeling verdedigen in aanwezigheid van de scriptiebegeleider en een discussiant.

toelatingen

Programma collegegeld

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen