Keystone logo
Loyola University New Orleans Online

Loyola University New Orleans Online

Loyola University New Orleans Online

Invoering

Loyola University New Orleans is een particuliere, gemengde jezuïetenuniversiteit in New Orleans, Louisiana. Loyola College opende zijn deuren in 1904 en werd in 1912 gecharterd als universiteit. Loyola is gegrondvest in de vrije kunsten en wetenschappen en biedt innovatieve opleidingen aan die studenten voorbereiden om een zinvol leven te leiden met en voor anderen; om waarheid, wijsheid en deugd na te streven; en om te werken voor een rechtvaardiger wereld.

Bij Loyola bepaal je wie je wilt zijn: een vrijdenker, een ondernemer, een risiconemer, een wetenschapper, een creatieveling en vooral datgene wat niemand anders kan zijn - jezelf. Met deze opleiding kun je meer doen dan jezelf transformeren; het stelt je in staat om in jezelf te transformeren.

Naast een brede selectie van innovatieve programma's op de campus, biedt Loyola nu 100% online programma's om drukke, werkende professionals uit te rusten met de vaardigheden om zich aan te passen aan de snel veranderende markt.

Afstuderen met een diploma van Loyola zal je voorbereiden op professioneel succes en de educatieve basis bieden die nodig is om de wereld te verbeteren en een lonende carrière op te bouwen.

Loyola University New Orleans, erkend als een van de 10 beste regionale universiteiten van het zuiden door US News & World Report, biedt verschillende rigoureuze academische programma's in een online formaat. Deze online aanbiedingen zijn ontworpen om u de flexibiliteit te geven om uw studie af te ronden zonder uw professionele of gezinsverantwoordelijkheden te verstoren. Versnelde cursusformaten, asynchrone lessen en geen verplichte inlogtijden zorgen ervoor dat u hetzelfde gerespecteerde diploma kunt behalen als onze studenten op de campus in elk tempo dat u prettig vindt.

100% online en veelgevraagd

U kunt uw academische en professionele doelen nastreven met een van onze veelgevraagde online programma's, die allemaal volledig online beschikbaar zijn.

Locaties

  • New Orleans

    Saint Charles Avenue,6363, 70118, New Orleans

    Vragen