Keystone logo
Loyola University Maryland School of Education

Loyola University Maryland School of Education

Loyola University Maryland School of Education

Invoering

Bij Loyola doen we meer dan leraren voorbereiden. We geven vorm aan ervaren docenten. Ons primaire doel is om zeer effectieve en ethische onderwijsleiders en veranderingsagenten te ontwikkelen die onze overtuigingen delen over, en ook onze toewijding om, sociale rechtvaardigheid te bewerkstelligen door het onderwijs voor alle kinderen te verbeteren, vooral degenen die het meest lijden onder een inadequaat systeem.

Onze toewijding aan onderwijs en sociale rechtvaardigheid komt voort uit een 450 jaar oude jezuïeten traditie die academische excellentie, integriteit, service, gemeenschap en onderscheidingsvermogen waardeert. We streven ernaar hele mensen te onderwijzen, in intellect, bewustzijn en geest, zodat ze hier vertrekken met de kennis, het mededogen en het morele kompas om de weg voor anderen te leiden. Onze missie is om docenten voor te bereiden die een fundamentele verandering teweeg kunnen brengen voor een student, een school of een systeem.

De School of Education zal de leider zijn bij het voorbereiden van docenten en onderzoekers om effectief samen te werken met stedelijke scholen en gemeenschapsorganisaties, terwijl we samenwerken om de kwaliteit van leven van kinderen, gezinnen en de gemeenschap in het algemeen te verbeteren.

De missie van de School of Education is om inspirerend onderwijs te bieden, innovatieve studiebeurzen uit te voeren en te verspreiden, en sociale rechtvaardigheidspraktijken te actualiseren met school- en gemeenschapspartners. Faculteit en personeel passen de principes toe die inherent zijn aan cura personalis, zorg voor de hele persoon, bij de ontwikkeling van transformationele opvoeders die zullen leren, leiden en dienen in de diverse en veranderende gemeenschappen van Baltimore, de staat, de natie en de wereld.

Locaties

  • Baltimore

    North Charles Street,4501, 21210, Baltimore

    Vragen