Keystone logo
Louisiana Christian University Master of Social Work - Concentratie gezondheidszorg/gedragsgezondheid
Louisiana Christian University

Master of Social Work - Concentratie gezondheidszorg/gedragsgezondheid

Pineville, Verenigde Staten

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2024

USD 412 / per credit

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het MSW-programma bereidt sociale werkprofessionals voor op geavanceerd praktijkwerk met diverse populaties in verschillende omgevingen. Het programma is uniek met zijn 15-uurs gezondheidszorg/gedragsgezondheidsconcentratie en zijn bijbelse wereldbeeldbasis. Het academisch versmelten van de waarden van sociaal werk en het christelijk geloof is een integraal onderdeel van de toepassing van sociale werkvaardigheden op de markt.

Het MSW-curriculum is een afstudeerprogramma van 60 uur (30 uur voor gevorderd staan) met praktijkervaringen. Het Louisiana Christian University MSW-programma biedt specialisatiegebieden tijdens het geavanceerde/2e jaar in gezondheidszorg/gedragstherapie en geavanceerde huisartsgeneeskunde.

Concentratie op het gebied van gezondheidszorg / gedragsgezondheid richt zich op gespecialiseerde training voor generalistische studenten om te werken met cliënten en interdisciplinaire gezondheids- / gedragsgezondheidswerkers, waaronder maar niet beperkt tot medische ziekenhuizen, intramurale en poliklinische psychiatrische diensten, hospices, thuisgezondheid, middelenmisbruik en eerstelijnszorg kantoren.

Om het concentratiegebied met succes af te ronden, moet een student 9 uur keuzevakken volgen in de door hem gekozen concentratie en beide veldstages voor een gevorderd jaar voltooien in een instelling voor gezondheidszorg / gedragsgezondheid of een geavanceerde huisartsenpraktijk.

Studenten kunnen het programma voltooien als parttime, fulltime of gevorderde studenten. Een student die een baccalaureaatsdiploma in sociaal werk heeft behaald van een niet-gegradueerde opleiding die is geaccrediteerd door de Council on Social Work Education, kan in aanmerking komen voor de geavanceerde permanente optie, mits aan bepaalde criteria is voldaan.

 • Parttime—6 uur/semester --- 3-4 jaar om te voltooien
 • Fulltime—15 uur/semester—2 jaar om te voltooien
 • Gevorderd staan - 15 uur / semester - 1 jaar om te voltooien

Programma resultaat

toelatingen

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • M.S.W. in Social Work
  • Chicago, Verenigde Staten
 • Master of Arts in sociaal werk, sociaal beleid en sociale administratie
  • Chicago, Verenigde Staten
 • MSEd in Counseling (twee specialiteiten)
  • Aberdeen, Verenigde Staten