Keystone logo
Lithuania Business College

Lithuania Business College

Lithuania Business College

Invoering

LBC HEEFT ONLINE CURSUSSEN

 • Onderzoeksmethodologie, 6 ECTS-credits;
 • Cursus informatietechnologie, 6 ECTS-credits;
 • Moderne economische theorieën, 3 ECTS-credits;
 • Toegepaste Wijsbegeerte, 3 ECTS-credits;
 • Communicatiepsychologie, 3 ECTS-credits.

Meer informatie: https://ltvk.lt/en/online-courses/

Missie. Lithuania Business College (LBC) is vastbesloten om creatieve, gekwalificeerde professionals op te leiden, de voorwaarden te scheppen voor een leven lang leren door het verlenen van een professionele bachelorgraad, en het toegepaste onderzoek uit te voeren dat nodig is voor de regionale ontwikkeling.

Visie. Lithuania Business College (LBC) is een innovatieve, transparante, sociaal actieve en aansprakelijke instelling voor hoger onderwijs, internationaal erkend, veelzijdig op de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en bereid om aan de behoeften van de samenleving te voldoen.

Lithuania Business College integreert de nieuwste IT-technologieën in het studieproces en creëert hierdoor veelzijdige en boeiende studiemiddelen. Een van de belangrijkste doelstellingen van de Collegesite is het verbeteren van de studiekwaliteit. Tijdens het studeren worden interactieve lessen en verschillende manieren van betrokkenheid gebruikt. Het college is uitgerust met: CISCO Laboratory, Construction Materials Laboratory, Technology and Innovation Laboratory, Criminology Laboratory, Simulated Courtroom, Leadership Laboratory en Tourism Laboratory.

Het is het doel van Lithuania Business College (LBC) om ervoor te zorgen dat studenten niet alleen zoveel mogelijk werkervaring opdoen, wat nodig is bij professionele activiteiten, maar ook de nieuwste theoretische kennis. Het College heeft een breed samenwerkingsnetwerk opgezet met verschillende bedrijven en sociale partners en biedt studenten daarom stages en toekomstige plaatsingsmogelijkheden. Het college heeft ook een praktijkopleidingsbedrijf “Biurometa”, dat de activiteiten simuleert van echte bedrijven, die met elkaar handel drijven via het “Simulith” -centrum in Litouwen en in het EUROPEN-netwerk in de wereld. Om studenten voor te bereiden op de arbeidsmarkt heeft de hogeschool ook een loopbaancentrum opgericht dat loopbaanondersteuning biedt aan studenten en afgestudeerden.

In Lithuania Business College les aan docenten die professionals en praktijkmensen zijn in hun eigen vakgebied. In LTVK lezingen advocaten, juridische experts, specialisten van banken, managers van financiële en auditafdelingen, managers van marketing- en verkoopafdelingen, programmeerspecialisten, webontwikkelaars, bedrijfseigenaren, atleten, organisatoren van evenementen, logistieke expediteurs, enz.

Lithuania Business College onderhoudt nauwe betrekkingen met de sociale partners om hoogwaardige, moderne, arbeidsmarktgerichte studies te garanderen. Onder de sociale partners van de universiteit bevinden zich de volgende organisaties: SE Klaipėda State Seaport Authority, Klaipeda County Police Headquarters, UAB/Ltd "Klaipėda" hotel - Amberton, UAB/Ltd "Baltic clouds", PE European Consumer Centre, UAB/Ltd Marine staff - General Crewing, Vereniging “Klaipėda regio”, UAB/Ltd Idėjų balansas (ideeënbalans), UAB/Ltd Litlafas, Klaipėda Toerisme en Cultuur Informatiecentrum, UAB/Ltd ,,Balco LTD“, UAB/Ltd ,,Vlantana“, UAB /Ltd ,,Nesė Group“, BI Klaipeda City Social Support Centre, Kamer van notarissen, districtsrechtbank van de stad Palanga, districtsrechtbank van de regio Skuodas, UAB/Ltd "MK laivyba" en andere organisaties.

Lithuania Business College neemt actief deel aan internationale studie- en wetenschapsprogramma's, breidt het netwerk van internationale partners uit en heeft de leiding onder het Litouwen College (niet-universitaire instellingen voor hoger onderwijs) in de deelname van docenten en studenten aan internationale mobiliteitsprogramma's. Het College onderhoudt sterke samenwerkingsbetrekkingen met Estland, Zweden, Tsjechië, Denemarken, Turkije en instellingen voor hoger onderwijs uit andere landen, heeft een eigen vertegenwoordiger voor Aziatische landen in India en werkt samen met andere buitenlandse bedrijven, niet-gouvernementele sectoren en onderwijs organisaties. In het kader van het Erasmus+ uitwisselingsprogramma krijgen studenten de kans om in het buitenland te studeren en te oefenen. Lithuania Business College heeft partners in meer dan 50 andere landen. Studenten kunnen profiteren van de ervaring van andere Europese landen met betrekking tot de vakgebieden van hun studieprogramma. Ieder semester komen er 20 studenten uit Turkije, Spanje, Portugal, etc. bij LTVK studeren. LTVK-studenten doen nieuwe vaardigheden en ervaring op in internationale communicatie.

In Lithuania Business College studenten vooral aangemoedigd om initiatiefrijk, actief, ondernemend en internationaal georiënteerd te zijn. Het College heeft een actieve studentenvakbond, clubs van economen en advocaten, en een juridische kliniek. Studenten worden voortdurend aangemoedigd om deel te nemen aan buitenschoolse activiteiten, en studenten zijn actief betrokken bij de organisatie en deelname aan de interne en externe evenementen van het College.

Lithuania Business College voert toegepast onderzoek uit dat nodig is voor regionale ontwikkeling en wetenschappelijke ontwikkelingswerkzaamheden. Regionale problemen worden besproken op de jaarlijkse internationale conferentie "Regionale kwesties: economie, management, technologieën", waaraan vertegenwoordigers van bedrijven, verenigingen en instellingen voor hoger onderwijs deelnemen. Regionale problemen worden ook besproken in het systematische wetenschappelijke onderzoekstijdschrift "Management", dat tweemaal per jaar door het College wordt gepubliceerd in de internationale databases CEEOL, EBSCO en Index Copernicus.

Lithuania Business College is een sociaal actieve en publieksgerichte instelling voor hoger onderwijs. Het College organiseert samen met de Orde van Malta elk jaar een massa-evenement in de stad Klaipėda - Gerosios zvaigzdes begimas (De vlucht van de goede ster). Het hoofddoel van het evenement is geld inzamelen voor alleenstaande ouderen die niet voor zichzelf kunnen zorgen. Lithuania Business College steunt ook de leerlingen van het kindertehuis "Smiltele". Met Kerstmis krijgen de leerlingen bezoek van de studenten van het College. De studenten vermaken hen met optredens en cadeaus.

Er zijn veel opleidingen beschikbaar bij LBC – hier heb je de keuze uit 10 verschillende opleidingen en 27 specialisaties.

Momenteel studeren ongeveer 1.000 studenten aan LBC, er zijn open afdelingen en centra in Klaipeda en Vilnius.

Het Lithuania Business College (LBC) beschikt over een vergunning voor haar activiteiten, afgegeven door het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van de Republiek Litouwen. Door het College afgegeven diploma's worden niet alleen in Litouwen erkend, maar in de hele EU. De kwalificatie van afgestudeerden wordt aangegeven door een professionele bachelorgraad.

toelatingen

Online aanmelden

 1. Alleen personen met een diploma secundair onderwijs/of relevant kunnen zich aanmelden voor studies in Lithuania Business University of Applied Sciences (LBUAS). Diploma van secundair onderwijs behaald in het internationale land moet worden gecertificeerd met een apostille door het consulaat. De studies staan open voor elke leeftijdsgroep.
 2. LBUAS biedt voltijdstudies voor internationale studenten in de Engelse en Russische taal.

Vereisten voor documentatie

Indienen van het aanvraagformulier en registratie van documenten:

 • Aanvraagformulier;
 • Diploma secundair onderwijs en supplement (origineel en kopie);
 • Diploma en kopie van supplement (indien van toepassing, van een andere onderwijsinstelling);
 • Diploma van onderwijs in een internationaal land moet worden gewaarmerkt door een apostille door het consulaat;
 • Engelstalig certificaat (kopie);
 • Een persoonlijke identificatiekaart of paspoort (origineel en kopie van de pagina met foto en persoonlijke gegevens).

Getuigenissen van studenten

Locaties

 • Klaipėda County

  Turgaus st. 21, 91249, Klaipėda County

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen