Keystone logo
Link Campus University

Link Campus University

Link Campus University

Invoering

Università degli Studi LINK is een moderne universiteit met een eeuwenoud hart, die een open en inclusieve gemeenschap belichaamt. Het biedt multidisciplinair onderwijs dat de cultuur en vaardigheden van de student verrijkt en tegelijkertijd praktische hulpmiddelen biedt om hun talenten te ontdekken en de uitdagingen van de professionele wereld aan te pakken. Via een innovatief scala aan graden, deels gefaciliteerd door de consistente samenwerking van de universiteit met bedrijven en instellingen, stelt Università degli Studi LINK studenten in staat de protagonisten te zijn van hun persoonlijke, culturele en professionele paden. Professoren brengen niet alleen de meest actuele kennis over, maar gaan ook actief in gesprek met studenten in laboratoria en seminars om te experimenteren en zachte vaardigheden te versterken. Het naast elkaar bestaan van dialoog en interactie, theorie en praktijk, gebeurt naadloos en zonder barrières, waardoor een creatieve mix wordt bevorderd.

De universiteit fungeert als een knooppunt en brengt de domeinen van kennis, productie en onderzoek en ontwikkeling samen om creatieve en wetenschappelijke talenten te bevorderen en kansen en nieuwe perspectieven te genereren. Gelegen in het hart van Rome, biedt de hoofdcampus van Casale di San Pio V, een prachtig historisch complex gebouwd in het midden van de 16e eeuw op bevel van paus Ghislieri, een inspirerende omgeving voor academische bezigheden. Met twee extra campussen in Napels en Città di Castello (PG) heeft Università degli Studi LINK zijn bereik in de loop der jaren uitgebreid. Università degli Studi LINK heeft een netwerk van bedrijven, organisaties en verenigingen opgezet om de inzetbaarheid van haar studenten te vergroten. Activiteiten en cursussen zijn afgestemd op de behoeften van bedrijven, de derde sector en overheidsinstanties. Als reactie op een student die zijn ideeën wil ontwikkelen tot productieve bedrijven, heeft de universiteit een start-up- en spin-off-eenheid opgericht, die waardevol advies en coaching biedt.

Studeren aan een universiteit met een sterke innovatieve geest, experimenteren met iemands talenten en verblijven in een omgeving van zeldzame schoonheid dragen allemaal bij aan de ontwikkeling van vaardigheden en capaciteiten die essentieel zijn voor persoonlijke en professionele groei, waardoor het concurrentievermogen in een steeds veranderende wereld wordt bevorderd.

Alle onderwijsactiviteiten die voor elk programma nodig zijn (lezingen, workshops, seminars, conferenties, enz.) vinden face-to-face plaats, maar studenten met bepaalde vereisten kunnen ook deelnemen via livestreaming, waar ze ook zijn, en live communiceren met het klaslokaal.

Lesmateriaal blijft beschikbaar voor studenten om hun opleiding af te ronden.

Locaties

  • Rome

    Via del Casale di San Pio V,44, 00165, Rome

Vragen