Keystone logo
© BIMM University
LIBF Online Studies

LIBF Online Studies

LIBF Online Studies

Invoering

Bij LIBF overbruggen we de kloof tussen onderwijs dat doordrenkt is van erfgoed en de dynamische behoeften van de digitale wereld van vandaag, via onze innovatieve blended en online cursussen. Met meer dan 140 jaar ervaring zijn wij pioniers op het gebied van flexibel onderwijs dat jou een voorsprong geeft.

Onze cursussen stellen je in staat om met vertrouwen je gekozen carrièrepaden te bewandelen, door je kennis te vergroten en je de tools en vaardigheden aan te reiken om te slagen. Of je nu een ervaren professional bent die op zoek is naar flexibiliteit om je studie te integreren in een druk schema, een schoolverlater die enthousiast is om zich onder te dompelen in onze blended cursussen op onze bruisende Londense campus, of je bent gewoon enthousiast om in contact te komen en te leren via onze online programma's, LIBF opent deuren naar eindeloze mogelijkheden.

Kom bij ons bij LIBF, waar we geloven in het koesteren van moedige, ondernemende geesten, het aanmoedigen van innovatieve gedachten en het helpen van de leiders van morgen om vandaag de volgende stap te zetten.

Wat is afstandsonderwijs?

Met afstandsonderwijs kunnen internationale en in het Verenigd Koninkrijk gevestigde studenten flexibel en online studeren voor een LIBF-diploma. Door in je eigen tempo te studeren, kun je je studie combineren met een fulltime baan of andere verplichtingen.

Waarom studeren aan het LIBF?

We hebben een reputatie voor uitstekend onderwijs dat tegemoetkomt aan praktische behoeften. Als je bij ons studeert, leer je van academici die een succesvolle carrière hebben gehad - leiders in de sector die hun ervaringen met je delen om je leerproces te verrijken. En als je lid wordt van LIBF, sluit je je aan bij een wereldwijde gemeenschap van professionals en alumni. Dit netwerk kan je in elke fase van je carrière ondersteunen. LIBF is een geregistreerde aanbieder van hoger onderwijs bij het Office for Students.

Wat is de geschiedenis van het LIBF?

In 1879 werd de LIBF opgericht op basis van de visie van een kleine groep bankiers die het belang inzagen van professionele accreditatie voor individuen binnen de sector. Hun initiatief legde de basis voor het eerste Institute of Bankers in Engeland en Wales, dat later LIBF werd.

Vandaag de dag biedt LIBF studenten over de hele wereld alles wat ze nodig hebben om flexibel online, waar dan ook, of blended te leren vanaf onze Londense campus, en is het de enige beroepsorganisatie ter wereld met de bevoegdheid om doctorgraden toe te kennen. We hebben een wereldwijde gemeenschap van studenten en alumni in meer dan 130 landen.

LIBF-cursussen voor afstandsonderwijs

We bieden achttien online cursussen voor afstandsonderwijs - acht op bachelor-niveau, negen masteropleidingen en een MBA. De kosten worden verdeeld over de door jou gekozen studieduur en zijn in totaal hetzelfde, of je nu voltijd of deeltijd studeert.

Online bacheloropleidingen

De totale kosten van onze online bacheloropleidingen bedragen £20.805 (of £6.935 per jaar, voltijd).

 • BSc (Hons) Kunstmatige Intelligentie
 • BSc (Hons) bedrijfsinformatiesystemen
 • BSc (Hons) bedrijfsmanagement
 • BSc (Hons) Informatica
 • BSc (Hons) Cyberbeveiliging
 • BSc (Hons) Data Science
 • BSc (Hons) Internationaal management
 • BSc (Hons) Softwareontwikkeling

Online postdoctorale cursussen

De totale kosten van onze online postdoctorale cursussen bedragen £9.750, of £10.250 voor een online MBA-cursus.

 • MSc kunstmatige intelligentie
 • MSc Bedrijfsintelligentie
 • MSc Computer Science
 • MSc Cyber ​​Security
 • MSc Gegevensbeheer
 • MSc Data Science
 • MSc Finance and Accounting
 • MSc International Management
 • MSc Management (met specialisatie)
 • MBA

Duur van cursussen

Studenten kunnen onze cursussen voor afstandsonderwijs voltijds of deeltijds volgen.

Hoewel de studieperiode voor een bachelordiploma drie jaar bedraagt, zijn er twee flexibele deeltijdopties van vier of zes jaar. Op dezelfde manier bedraagt de voltijdse studieperiode voor onze master- en MBA-postdoctorale opleidingen 12 maanden, maar je kunt ze in deeltijd volgen gedurende 18 maanden of twee jaar.

LIBF blended learning cursussen

We bieden tien voltijds blended learning-opleidingen aan - zes op bachelor-niveau, drie master-opleidingen en een MBA.

Gemengde cursussen voor studenten

De totale kosten van onze gemengde bacheloropleidingen bedragen £24.975 (of £8.325 per jaar, voltijd).

 • BSc (Hons) Kunstmatige Intelligentie
 • BSc (Hons) bedrijfsinformatiesystemen
 • BSc (Hons) bedrijfsmanagement
 • BSc (Hons) Informatica
 • BSc (Hons) Cyberbeveiliging
 • BSc (Hons) Internationaal management

Gemengde postdoctorale cursussen

De totale kosten van onze online postdoctorale cursussen (inclusief onze blended MBA-cursus) bedragen £11.700.

 • MSc Computer Science
 • MSc Data Science
 • MSc International Management
 • MBA

Duur van cursussen

Studenten kunnen onze blended learning-cursussen voltijds volgen.

De studieperiode voor een blended undergraduate is drie jaar. De studieperiode voor onze blended master en MBA postgraduate degree is 12 maanden.

Carriere vooruitzichten

Onze cursussen voorzien onze studenten van de brede vaardigheden die ze nodig hebben voor een carrière in business, management en technologie. Veel van onze studenten stromen door naar stageplaatsen voor afgestudeerden of gaan werken bij een van de 'Big Four' accountants- en adviesbureaus (PwC, KPMG, EY en Deloitte). Oudere studenten ontdekken dat hun nieuwe vaardigheden en kwalificaties nieuwe carrièremogelijkheden bieden of hen in staat stellen hun eigen bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Diensten voor studenten en afgestudeerden

Bij LIBF geloven we in voortdurende ondersteuning van onze studenten. Al voordat je bij ons aan de slag gaat, staan onze supportmedewerkers klaar om je te helpen met je aanmelding, inschrijving en andere administratieve processen.

Als je advies nodig hebt over het beheren van je studie en het voorbereiden op examens, kun je op elk moment met je persoonlijke studieadviseur praten. En ons Careers and Employability-team blijft studenten adviseren tot drie jaar nadat je bent afgestudeerd.

Beurzen en financiering

Elke grote prestatie begint met een kleine stap. Onze beurzen en het Hardship Fund zijn bedoeld om de financiële lasten te verlichten en uw zelfvertrouwen te vergroten terwijl u uw doelen nastreeft. Deze financiële steun is bedoeld om onderwijs toegankelijker te maken en ten goede te komen aan zowel Britse studenten als postdoctorale studenten.

Brits Undergraduate Hardship Fund

Ons Hardship Fund voor Britse studenten heeft tot doel het onderwijs betaalbaarder en toegankelijker te maken, waardoor de financiële druk wordt verminderd, zodat jij je kunt concentreren op je studie. Deze middelen zijn tweemaal per studiejaar beschikbaar. Huidige niet-gegradueerde studenten worden op de hoogte gesteld wanneer de aanmeldingsperiode open is en de toewijzing van middelen wordt bepaald door de Commissie Beurzen, Beurzen en Prijzen.

Om hulp uit ons Ontberingenfonds aan te vragen, moet u:

- Woonachtig in Groot-Brittannië

- Wees ingeschreven voor een van onze online bachelorcursussen

- Je ervaart financiële problemen die van invloed zijn op je studie.

Apply in any of our online degree courses by May 31, 2024, and use the offer code MAY500 to receive £500 off your tuition fees, plus a free iPad to aid your studies.

Locaties

 • London

  Monument Street,36, EC3R 8LJ, London

  Vragen