Keystone logo
© BIMM University
LIBF Online

LIBF Online

LIBF Online

Invoering

LIBF is al meer dan 140 jaar een gerespecteerde naam in het Britse onderwijs. Ze bieden bachelor-, master- en MBA-opleidingen aan voor Britse en internationale studenten, zowel parttime als fulltime. Als kleinere instelling voor hoger onderwijs met een faculteit van professionals uit de industrie, bevindt LIBF zich in de ideale positie om u te helpen op uw carrièrepad. Zij hebben duizenden studenten over de hele wereld geholpen om precies dat te doen.

Hun cursussen bieden de vaardigheden die je nodig hebt voor een carrière in het bedrijfsleven, management, datawetenschap en financiën, met een sterke nadruk op praktische vaardigheden uit praktijkcasestudy's. Daarnaast biedt LIBF middelen zoals podcastkanalen met het laatste nieuws, loopbaanadvies en interviews met leidende figuren in de financiële en zakenwereld, evenals gratis webinarsessies.

Wat is afstandsonderwijs?

Afstandsonderwijs stelt internationale en Britse studenten in staat om 100% flexibel en 100% online te studeren voor een LIBF-graad. Door in je eigen tempo te studeren, kunnen studenten studies combineren met een fulltime baan of andere verplichtingen.

Waarom studeren aan het LIBF?

LIBF heeft een reputatie voor uitstekend onderwijs dat tegemoetkomt aan praktische behoeften. Als je bij hen studeert, leer je van academici die een succesvolle carrière hebben genoten – ervaren leiders uit de sector die hun ervaringen met je delen om je leerproces te verrijken. En als u lid wordt van LIBF, wordt u lid van een wereldwijde gemeenschap van professionals en alumni die u in elke fase van uw carrière kunnen helpen.

Wat is de geschiedenis van het LIBF?

In 1879 waren er geen kwalificaties voor bankmedewerkers en waren er zeer weinig mogelijkheden om vooruitgang te boeken. Verenigd door de behoefte aan professionele erkenning voor hun vaardigheden en ervaring, richtte een kleine groep bankprofessionals het eerste Institute of Bankers op in Engeland en Wales, dat later LIBF werd.

Tegenwoordig biedt LIBF studenten over de hele wereld alles wat ze nodig hebben om flexibel online te leren, waar dan ook, en is het de enige professionele instantie ter wereld met aangeleerde bevoegdheden voor het toekennen van diploma's. Ze hebben een wereldwijde gemeenschap van studenten en alumni in meer dan 120 landen.

Voordelen van leren met LIBF

Volledig flexibel leren

Pas leren aan je leven aan, maar studeer op een gestructureerde manier, met behulp van een flexibele online aanpak met volledige ondersteuning van je docenten en docenten. Leer parttime of fulltime – in je eigen tempo, volledig online, overal.

Meer dan 140 jaar expertise

Upgrade uw expertise met de vaardigheden van de toekomst. Om u te helpen slagen en uw carrière vooruit te helpen, combineert LIBF hun lange geschiedenis van onderwijs in financiën, zaken en bankieren met het up-to-date online leerplatform.

Innovatief gepersonaliseerd leren

Leer op je eigen voorwaarden. Verwerf de vaardigheden die u nodig hebt om uw volledige potentieel te bereiken en uw ambities waar te maken. Je krijgt ondersteuning, maar ook toegang tot geavanceerde digitale leermiddelen en praktische real-life expertise.

Je ambitie belonen

Online leren is een betaalbare, op maat gemaakte optie die past bij uw levensstijl. De kosten voor de online graden van LIBF worden gespreid over de duur van het door jou gekozen programma, waardoor het voor jou gemakkelijker wordt om je financiën te beheren.

LIBF online cursussen

LIBF biedt acht online opleidingen aan: vier bachelor, drie master en een MBA. Of je nu voltijds of deeltijds studeert, je kunt profiteren van flexibele betalingsmogelijkheden en je kosten verdelen over de door jou gekozen studieduur. Als internationale student kun je tot wel 60% korting krijgen op je collegegeld.

Bachelor opleidingen

 • BSc (Hons) Business Management (totale kosten £ 10.403 of £ 1.734 per jaar parttime II)
 • BSc (Hons) Computerwetenschappen (totale kosten £ 10.403 of £ 1.734 per jaar parttime II)
 • BSc (Hons) Data Science (totale kosten £ 10.403 of £ 1.734 per jaar parttime II)
 • BSc (Hons) International Management (totale kosten £ 10.403 of £ 1.734 per jaar parttime II)

Master- en MBA-opleidingen

 • MSc Kunstmatige Intelligentie (kosten £ 2,681 per jaar parttime II)
 • MSc Data Science (kosten £ 2,681 per jaar parttime II)
 • MSc Management (kosten £ 2,681 per jaar parttime II)
 • MBA (kosten £ 2.819 per jaar parttime II)

* Prijzen zijn inclusief de beurs.

** Prijzen starten vanaf, voor een persoonlijk aanbod neem contact op met de instelling.

*** Extra kortingen zijn beschikbaar als u jaarlijks of volledig betaalt.

Duur van de cursussen

Studenten kunnen de online LIBF-cursussen voltijds of deeltijds volgen.

Hoewel de studieperiode voor een bachelordiploma drie jaar is, zijn er twee flexibele deeltijdopties van vier of zes jaar. Evenzo is de voltijdstudieperiode voor hun master- en MBA-diploma's 12 maanden, maar je kunt ze parttime volgen gedurende 18 maanden of twee jaar.

toelatingen

Bachelorvakken:

 • 2 vakken op A-niveau of gelijkwaardig. GCSE Wiskunde en Engels Graad C (4) of hoger
 • Engelse taal: IELTS niveau 6 of hoger zonder element lager dan 5,5 (of gelijkwaardig)
 • Werkervaring kan worden beschouwd als een alternatief voor academische kwalificaties.

Master- en MBA-opleidingen:

 • Lagere tweederangs graad (Grade C of 50-59%) en hoger of gelijkwaardig – van een erkende instelling. De overzeese kwalificatie moet worden geverifieerd via ECCTIS (UK ENIC)
 • Engelse taal: IELTS niveau 6.5 of hoger zonder element lager dan 6.0 (of gelijkwaardig)
 • Werkervaring is geen vereiste, maar kan worden beschouwd als een alternatief voor academische kwalificaties.

Engelse taalvereisten

 • IELTS: niveau 6 of hoger
 • TOEFL: minimaal 80 punten
 • Trinity College ISE: ISE III op de minimale pas. Houd er rekening mee dat de academische resultaten van Trinity College ISE slechts twee jaar geldig zijn.
 • Duolingo Engelse test: minimaal 95 punten. Doe de online Engelse test van Duolingo. Het duurt slechts 45 tot 60 minuten en u ontvangt uw resultaten binnen twee dagen. Vervolgens kunt u uw certificaat naar LIBF sturen
 • Cambridge Certificate: minimaal B-cijfer in het algemeen.

Beurzen en financiering

LIBF is een geregistreerde aanbieder bij het Bureau voor Studenten.

Internationale studenten kunnen tot 60% korting op het collegegeld krijgen. "

Locaties

 • London

  Monument Street,36, EC3R 8LJ, London

  Vragen