Keystone logo
Liaoning University of Technology

Liaoning University of Technology

Liaoning University of Technology

Invoering

Liaoning University of Technology (LUT) , opgericht in 1951, is een provinciale universiteit voor hoger onderwijs. Het is een veelzijdige universiteit met engineering als specialiteit, en biedt ook onderwijs in wetenschap, vrije kunsten, economie en managementstudies. Momenteel serveert het meer dan 18.000 studenten en 578 postdoctorale studenten.

LUT heeft 21 hogescholen en faculteiten. Zevenenveertig undergraduate-specialiteiten en vierenveertig postuniversitaire specialismen worden aangeboden, waaronder 7 eerste-graads mastergraden en 37 tweederangs master-diploma's die 9 velden van geautoriseerde Engineering-masterdiploma, 13 HBO-specialisaties omvatten. LUT heeft 3 nationale sleutellaboratoria, provinciale sleutellaboratoria, 5 centrale en lokale gezamenlijk opgerichte laboratoria van overheersende discipline en 2 provinciale onderzoekscentra voor engineeringtechnologie.

LUT heeft een team van 1, 278 personeelsleden. Onder de 780 voltijd docenten zijn er 148 hoogleraren, 300 universitair hoofddocenten, een cursusleider erkend door het provinciale ministerie van Onderwijs, 57 universitaire niveau cursusleiders, academische leiders en uitstekende jonge kernleraren. Onze professoren hebben bewezen dat ze sterk wetenschappelijk onderzoek doen. In de afgelopen vijf jaar hebben ze meer dan 500 wetenschappelijke onderzoeksprojecten voltooid; en hebben 25 onderscheidingen op provinciaal niveau ontvangen en meer dan 4 000 academische scripties gepubliceerd, waarvan er 110 werden opgenomen in drie belangrijke internationale documentenonderzoeken.

Volgens de eisen van de veranderende wereldmarkt richt LUT zich op het verbeteren van het algemene begrip van de leerlingen over de wereld om hen heen en op het verbeteren van de creatieve en praktische vaardigheden van studenten. De hooggekwalificeerde LUT afgestudeerden zijn verwelkomd door alle beroepen, en in de afgelopen jaren is de arbeidsdeelname meer dan 98 procent geweest.

De School of International Education bij LUT is verantwoordelijk voor internationale samenwerking, werving en management van internationale studenten. LUT heeft sinds 1985 internationale uitwisseling en samenwerking uitgevoerd. De afgelopen jaren heeft de universiteit tal van uitwisselingsprogramma's opgezet met meer dan 20 buitenlandse universiteiten. LUT stuurt studenten naar de VS, Duitsland, het VK, Korea, Singapore, Japan en Australië. Internationale studenten kunnen afstudeercertificaten en bachelors behalen, evenals masterdiploma's. Tot nu toe hebben we studenten gehad uit de VS, Korea, Japan, Slovenië en Pakistan. Ons Chinese trainingscentrum biedt gratis Chinese lessen voor alle studenten. Om studenten een bredere kennis van de Chinese cultuur te geven, organiseren we ook lessen zoals Kung Fu, Kalligrafie en Traditionele Chinese muziekinstrumenten.

De LUT- campus is een van de "Garden Units" in Liaoning. De studentenresidentie is comfortabel, ordelijk, vol culturele sfeer en handig om te winkelen en reizen. De cafetaria's op de campus serveren verschillende soorten voedsel en worden enorm gewaardeerd door onze studenten en medewerkers.

Na 65 jaar streven heeft LUT een unieke campustraditie opgebouwd en waardevolle geestelijke rijkdom verzameld. Tegenwoordig maken alle leraren en leden van LUT onze universiteit sterk door te hervormen en te ontwikkelen met hun enthousiasme om een provinciale eersteklas universiteit te bereiken die bekend is bij de hele natie en om een bijdrage te leveren aan de nationale en lokale ontwikkeling van onze samenleving.

Locaties

  • Jinzhou

    Hankou St, Guta Qu, Jinzhou Shi, Liaoning Sheng, , Jinzhou

    Vragen