Keystone logo
Liaocheng University

Liaocheng University

Liaocheng University

Invoering

Liaocheng University (LCU) bevindt zich in de provincie Shandong, de geboorteplaats van Confucius en zijn cultuur. Het is een belangrijke provinciale uitgebreide universiteit, opgericht in 1974 als Shandong Teachers 'College, Liaocheng Branch. In 1981, met goedkeuring van de Staatsraad, werd de Liaocheng Branch omgedoopt tot Liaocheng Teachers 'College, en in 2002 werd het Liaocheng University met goedkeuring van het ministerie van Onderwijs.

De westelijke en oostelijke campussen van de universiteit beslaan een totale oppervlakte van 500 hectare met bouwoppervlakken van 750.000 m2. De totale waarde van laboratoriumfaciliteiten en -apparatuur is RMB 3,35 miljoen. De bibliotheken hebben een collectie van 2.700.000 volumes plus 28.808 GB aan elektronische boeken en tijdschriften. Met zijn pittoreske meren en evergreens - samen met vele moderne onderwijsfaciliteiten, laboratoriumgebouwen, bibliotheken, webcentra en gymzalen - creëert de campus een elegante omgeving voor studie en onderzoek.

De universiteit biedt masterdiploma's en bachelors. Het omvat nu 25 hogescholen met 88 bacheloropleidingen en 127 masteropleidingen. De niet-gegradueerde opleidingen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, filosofie, economie, rechten, pedagogiek, literatuur, geschiedenis, wetenschap, techniek, landbouw, administratie, kunst en geneeskunde. Momenteel heeft LU een inschrijving van 33.362 voltijdstudenten, met een onderwijzend en administratief personeel van 1.925.

Liaocheng University richt zich op het onderwijzen van excellentie en verbetert voortdurend zijn onderwijsmodel --- Het onderwijzen van studenten in overeenstemming met hun bekwaamheid en hun ambities. LU heeft meer dan 160.000 studenten afgestudeerd, die een belangrijke rol spelen in verschillende lagen van de samenleving. Velen van hen worden erkend als uitstekende leraren, bestuurders, wetenschappers en ondernemers.

De universiteit heeft een solide academische basis en voordelen op het gebied van scheikunde, informatie- en communicatietechniek, wereldgeschiedenis, Chinese taal en literatuur, onderwijs en landbouw. Het heeft ook uitgebreid onderzoek ontwikkeld naar de eilanden in de Stille Oceaan, het Beijing-Hangzhou Grand Canal, biologische apotheek en milieu-informatie. De lerarenopleiding en de teelt van de gereserveerde militaire officieren hebben de twee verschillende studiegebieden gevormd. Liaocheng University heeft samen met de lokale overheid onderzoekplatforms op hoog niveau opgericht, zoals het Institute for New-Energy Automobiles, het Research Center for Non-Ferrous Metals, het Institute for Quality Control and Development om de ontwikkeling van de lokale economie en samenleving.

Locaties

  • Liaocheng

    Hu Nan Lu, , Liaocheng

    Opleidingen

      Vragen