Keystone logo
Leuphana University Luneburg

Leuphana University Luneburg

Leuphana University Luneburg

Invoering

Tijdens de reorganisatie in 2006 introduceerde Leuphana een universitair model dat uniek is voor het Duitse academische landschap. In het voorjaar van 2009 waren de volgende nieuwe academische scholen opgericht:

College: Bekroonde bacheloropleiding biedt verschillende perspectieven

Het college is waar studenten hun eerste academische graad kunnen behalen. De bacheloropleiding Leuphana biedt sinds 2007 een homogeen gestructureerd en interdisciplinair georiënteerd studieprogramma. Het is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in meer dan gespecialiseerde kennis en die graag zelfstandig en verantwoordelijk werken.

Graduate School: Combineren van interdisciplinaire masters met doctoraatsstudies

Sinds 2008 biedt de Graduate School masteropleidingen aan met een specialisatie op de volgende drie themagebieden: Governance & Law, Humanities & Social Sciences, Management & Entrepreneurship en Education. Het studiemodel van de Graduate School biedt afstudeerders de mogelijkheid om hun masteropleiding te verweven met een promotietraject. Bovendien bieden we promovendi van over de hele wereld de mogelijkheid om te werken en te onderzoeken in een levendige, interdisciplinaire omgeving.

Professionele school: permanente educatie en zakelijke contacten voor professionals en bedrijven

De school biedt programma's voor permanente educatie en optimale voorwaarden voor levenslang leren (sinds 2009). De Professional School is gericht op het werken met volwassenen die geïnteresseerd zijn in het bevorderen van hun educatieve doelen - variërend van degenen die net zijn toegetreden tot de arbeidsmarkt tot senior managers.

Locaties

Locaties
  • Lüneburg

    Leuphana University of Lüneburg Universitätsallee 1, D-21335, Lüneburg

    Vragen