Keystone logo
Lehigh University – College of Education

Lehigh University – College of Education

Lehigh University – College of Education

Invoering

Over

Lehigh, gelegen in de prachtige Lehigh Valley van Pennsylvania, is een van de meest vooraanstaande particuliere onderzoeksuniversiteiten van het land. Door academische discipline, een ondernemersgeest en samenwerkingsmogelijkheden dagen we onze studenten uit om de leiders van de toekomst te worden.

Onderwijscollege

Het College of Education is een diverse leergemeenschap die streeft naar excellentie door onderzoek en praktijk te bevorderen om een verschil te maken in het leven van individuen en leiderschap te bieden in scholen, organisaties, gemeenschappen en de maatschappij op nationaal en internationaal niveau.

We streven ernaar om interdisciplinaire en wereldwijde problemen aan te pakken in een intellectueel open en respectvolle omgeving door middel van samenwerking, technische ondersteuning, mentoring en studiebeurzen. We hopen dat u zich bij ons aansluit terwijl we manieren verkennen om het onderwijs en het welzijn van alle burgers in een technologisch rijke, steeds meer verbonden wereld te verbeteren.

Lehigh in één oogopslag

Met vier vooraanstaande hogescholen en een ideale student-faculteit verhouding, biedt Lehigh academische mogelijkheden van wereldklasse op een van de mooiste campussen van het land.

Academische discipline: 9: 1

onze student-faculteit ratio en de gemiddelde klasgrootte is slechts 29

Wereldwijde ervaringen: 43%

van studenten hebben een internationale ervaring, en bijna de helft daarvan omvatte toegepast werk zoals stages of onderzoek

Onderzoek dat ertoe doet: 117

nieuwe prijzen toegekend aan de faculteit Lehigh door externe financieringsinstanties in 2016-17

Divisie Atletiek: 25

NCAA Division I intercollegiale sporten voor mannen en vrouwen

Residentiële studentenervaring: 99%

van Lehigh niet-gegradueerde studenten nemen deel aan een buitenschoolse activiteit

Lancering van een loopbaan: 458

unieke werkgevers hebben Lehigh-afgestudeerden aangenomen

Ontegenzeggelijk Lehigh

Al meer dan 150 jaar heeft Lehigh de toekomst in het oog gehouden en opnieuw gedefinieerd wat het betekent om elke stap te leiden.

Locaties

  • Bethlehem

    27 Memorial Drive West, 18015, Bethlehem

    Vragen