Keystone logo
Leeds Beckett University MSc Construction Law & Dispute Resolution (DL)
Leeds Beckett University

MSc Construction Law & Dispute Resolution (DL)

UK Online, Verenigd Koninkrijk

2 Years

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 889 / per credit *

Afstand leren

* £ 888,80 voor elke module met 20 studiepunten.

Invoering

Als u een professional bent die werkt in landmeetkunde, bouw of een gerelateerd vakgebied, zal deze cursus, die wordt erkend door het Chartered Institute of Arbitrators, uw vermogen ontwikkelen om geschillen efficiënt te beheren en op te lossen.

Als onderdeel van je cursus:

 • Bestudeer principes van bouwrechtelijke benaderingen van geschillenbeslechting (inclusief arbitrage, arbitrage en bemiddeling) en bouwclaims
 • Verbeter uw vermogen om geschikte besluitvormingsstrategieën te identificeren en te evalueren
 • Onderzoekscapaciteit en -vaardigheden ontwikkelen om problemen in een professionele context te analyseren
 • Gebruik alle vermelde kernmodules en kies twee optiemodules

De structuur en inhoud van het onderwijs in deze cursus voldoen aan de examenvereisten van het Chartered Institute of Arbitrators op elk van de Pathways naar lidmaatschap - Arbitration, International Arbitration and Construction Adjudication - van Associate-niveau tot Fellowship-niveau.

Industrielinks

De cursus wordt ondersteund door een aantal lokale ervaren beoefenaars, waaronder bouwadvocaten, barristers, arbiters, adjudicators en bemiddelaars, van wie velen een sleutelkantoor hebben in Leeds. Het is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Arbitrators en heeft ook banden met de Society of Construction Law.

Afstand leren

Geleverd via afstandsonderwijs, kunt u de eisen van uw cursus in evenwicht brengen met uw dagelijkse verplichtingen, zodat u kunt blijven werken terwijl u leert. Je zult in staat zijn om te studeren op een tijd en plaats die bij je passen en afstuderen met een kwalificatie die gelijk is aan die verkregen door op de campus te studeren. Je zult ook onze bibliotheek kunnen gebruiken en toegang krijgen tot de ondersteuning van onze deskundige academische staf, Student Hub en Student Wellbeing Team.

LLM-kwalificatie

Deze cursus is ook beschikbaar als Master of Laws voor degenen die al een LLB-diploma (of een gelijkwaardige kwalificatie) hebben.

Waarom bouwrecht en geschillenbeslechting studeren aan de Leeds Beckett University

 1. Ervaren deskundig onderwijsteam in de branche
 2. Chartered Institute of Arbitrators geaccrediteerde cursus
 3. De cursus wordt ondersteund door ervaren beoefenaars, waaronder bouwadvocaten, barristers, arbiters, arbiters en mediators
 4. Flexibele deeltijdstudie op afstand via onze virtuele leeromgeving
 5. De branche verbindt zich via de Society of Construction Law

Onderwijzen en leren

Zelfstudie is een cruciaal onderdeel van leren aan de universiteit en je zult vele uren zelfgestuurd onderzoek en lezen moeten ondernemen, en beoordelingen moeten voorbereiden en schrijven. Uw cursus wordt geleverd door middel van een aantal modules, die u zullen helpen bij het plannen van uw tijd en het vaststellen van een studieroutine. Buiten uw lezingen, workshops en werkcolleges is er een scala aan ondersteuning beschikbaar om te helpen bij uw onafhankelijke studie. Onze vakspecifieke bibliothecarissen staan voor u klaar om u door te verwijzen naar de gespecialiseerde leer- en studievaardigheden. Je krijgt ook een academische adviseur toegewezen om je feedback en ondersteuning op maat te geven.

Carriere vooruitzichten

Je krijgt de academische opleiding die essentieel is om je carrière te ontwikkelen in arbitrage, arbitrage en bemiddeling, of als geschillenbeslechting of claimconsulent. Je cursus is specifiek ontworpen voor de bouwsector, maar veel van de geschillenbeslechtingsvaardigheden die je ontwikkelt, kunnen worden overgedragen naar andere sectoren.

 • Bouwadvocaat
 • Bouwvakman
 • contract Administrator
 • Claims Consultant

Beurzen en beurzen

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen de mogelijkheid heeft om een opleiding te volgen hier aan de Leeds Beckett University Als je erover denkt om bij ons te komen studeren voor je bachelordiploma, kom je mogelijk in aanmerking voor een studiebeurs of een beurs.

Beurzen worden meestal toegekend op basis van het gezinsinkomen, terwijl beurzen beschikbaar zijn voor een aantal gebieden en gebaseerd zijn op sportieve of academische excellentie.

Beckett Carrière-team

Ons Beckett Careers Team zal u ondersteunen bij alle aspecten van uw carrièreplanning, op de universiteit en daarbuiten. Of je nu op zoek bent naar een parttime baan of naast je studie ervaring wilt opdoen, hulp nodig hebt bij het voorbereiden van een sollicitatie of het verkennen van vacatures voor een afgestudeerde, wij kunnen je bij elke stap van deskundige ondersteuning voorzien!

Tijdens je universitaire reis en tot vijf jaar na je afstuderen heb je toegang tot een breed scala aan ondersteuning en tools om je te helpen met:

 • Voorbereidingen treffen om te solliciteren
 • Werken aan je cv
 • Voorbereiden op een interview
 • Solliciteren op vacatures of plaatsingen voor afgestudeerden
 • Verbinden met werkgevers en organisaties

154381_pexels-photo-374006.jpeg
Burst / pexels
"De aspecten van de cursus waar studenten het meest van genieten, is het contact met ervaren geschillenbeslechtingsdeskundigen. Het meest lonende aan het lesgeven van de cursus is dat de studenten zich ontwikkelen op gebieden van geschillenbeslechting die voorheen niet binnen hun bereik lagen."Martin GreenCursusdirecteur

Vergoedingen en financiering

VK / EU en internationaal

Het collegegeld voor studenten die in 2021/22 deelnemen aan deze cursus is £ 888,80 voor elke module met 20 studiepunten

uitrusting

Rose Bowl

Ons Rose Bowl-gebouw biedt indrukwekkende lesruimten, collegezalen en conferentiefaciliteiten en is een geweldige plek om te netwerken. Het plaatst je midden in een dynamisch bedrijfsleven in een stad met een bloeiende arbeidsmarkt.

Zendplaats

Broadcasting Place is uitgeroepen tot een van 's werelds beste hoge gebouwen en een groot gesprekspunt in Leeds. Hier worden onze cursussen over kunst, design, mode, architectuur en gebouwde omgeving gegeven. Het biedt creatieve en eigentijdse leeromgevingen, zit vol met de nieuwste technologie en is een brandpunt voor innovatief denken.

Sociale ruimtes

Er zijn veel sociale ruimtes op onze campus waar je kunt bijpraten met vrienden.

Sheila Silver-bibliotheek

Je vindt altijd wel een plek om te studeren - onze Sheila Silver Library op City Campus is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend. En het is meer dan alleen boeken - u kunt laptops en camera-apparatuur lenen, afdrukken en kopiëren, duizenden elektronische bronnen doorzoeken, in een groep werken of in een stille studeerkamer.

Bredere campus

Onze universiteit is erg trots op haar gespecialiseerde faciliteiten die zich in verschillende gebouwen op onze campus en in de rest van de stad bevinden.

Portland / Calverley

Onze gebouwen in Portland en Calverley zijn de thuisbasis van gespecialiseerde gezondheids-, zakelijke en juridische faciliteiten die zijn ontworpen om uw leren tot leven te brengen.

Leeds School of Arts

Ons nieuwe Leeds School of Arts-gebouw van £ 80 miljoen geeft studenten toegang tot uitstekende professionele faciliteiten van industriestandaard en innovatieve leerruimtes.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten ofwel ten minste een graad in de tweede klas van de verwante vakken Recht of Bouw hebben behaald, ten minste een graad van tweede klas in een niet-verwant vak, ondersteund door bewijs van bekwaamheid voor het aangevraagde vak, ofwel een gelijkwaardige ervaring of opleiding hebben , normaal gesproken vanuit de werkomgeving. Als alternatief komen aanvragers met een zakelijk lidmaatschap van een gecharterde beroepsorganisatie in een bouwgerelateerd veld ook in aanmerking voor de cursus. Betrokken beroepsorganen omvatten (maar zijn niet noodzakelijk beperkt tot): RICS, ICE, CIOB, RIBA, CIAT, BIFM, CIArb. Alle aanvragen moeten worden ondersteund door een referentie, academisch of professioneel; u kunt ons referentietemplate downloaden voor voltooiing. Alle aanvragers moeten voldoen aan de Engelse taalvereisten van onze universiteit.

Selectiecriteria

We kunnen selectiecriteria gebruiken op basis van uw persoonlijke kenmerken; ervaring en / of betrokkenheid bij het studiegebied. Deze informatie zal worden afgeleid van uw persoonlijke verklaring en referentie en zal alleen worden gebruikt als u voldoet aan de algemene toegangseisen.

IELTS

IELTS 7.0 zonder vaardigheden onder 7.0, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke aanvrager die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

Rijpe aanvragers:

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen kandidaten die academisch potentieel aantonen. Als je recente relevante werkervaring en / of beroepskwalificaties hebt, kunnen we je misschien in aanmerking nemen voor deelname via ons 'Erkenning van eerder leren'-beleid. Zorg ervoor dat u zowel uw kwalificaties als relevante werkervaring vermeldt in uw sollicitatie.

Alle aanvragers moeten voldoen aan onze standaard toelatingseisen van GCSE graad C in de Engelse taal en, waar gespecificeerd, wiskunde. Alternatieve kwalificaties zoals functionele vaardigheden worden voor de meeste cursussen geaccepteerd in plaats van GCSE's.

leerplan

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Getuigenissen van studenten

Over de school

Chat with students

Vragen