Keystone logo
Lebanon Valley College

Lebanon Valley College

Lebanon Valley College

Invoering

Annville, charmant, veilig en vriendelijk, is een iconische stad in Pennsylvania. Bonus: we bevinden ons op slechts 13 kilometer van Hershey, de liefste plek op aarde.

Lebanon Valley College bevindt zich in Annville, Pennsylvania, een typisch Amerikaanse stad met een historische bioscoop, restaurants, antiek en kleine stadstrots. Loop naar het centrum om een hamburger en frietjes, falafel, natuurlijk voedsel, designerkleding of ambachtelijk bier te kopen als je ouder bent dan 21. De omliggende landerijen en bedrijven zetten de agrarische en industriële geschiedenis van de regio voort.

Binnen minder dan een uur rijden bent u in Libanon, Lancaster, Hershey of Harrisburg. Woon professionele hockey, honkbal of voetbal bij en zie enkele van 's werelds beste muzikanten optreden met de Hershey of Harrisburg Symphony Orchestras. Theater, winkels, kilometerslange spoorwegen, voedsel uit culturen over de hele wereld en enkele van 's werelds beroemdste achtbanen zijn allemaal vlakbij. Weg willen? We zijn binnen een paar uur van Baltimore, New York City, Philadelphia en Washington, DC

Locaties

  • Annville

    101 N. College Avenue Annville, PA 17003-1400, , Annville

    Vragen