Keystone logo
© Eva Dang
LBIC London Brunel International College

LBIC London Brunel International College

LBIC London Brunel International College

Invoering

Welkom bij London Brunel International College

We zijn toegewijd om u te helpen een prestigieuze graad te behalen aan het London Brunel International College in een campus-gebaseerde universiteit die een veilige, vriendelijke en positieve omgeving biedt.

Onderzoek het brede scala aan inzetbaarheidaspecten terwijl je je carrièrevooruitzichten verbetert op het London Brunel International College en zet de volgende stap om je toekomst vorm te geven.

Je Pathway naar een diploma van Brunel University London

London Brunel International College (LBIC) is je Pathway naar een diploma aan de Brunel University in Londen. LBIC maakt deel uit van de wereldwijde Navitas Group, een internationaal erkende onderwijsaanbieder met de kennis en middelen van personeel in meer dan 120 hogescholen en campussen wereldwijd.

LBIC is trots op zijn vele afgestudeerden die Brunel-diploma hebben behaald en een succesvolle loopbaan in een aantal van 's werelds topbedrijven zijn begonnen. We kijken er nu naar uit om u kwalitatief hoogstaand onderwijs te bieden waarmee u uw eigen carrièredoelstellingen en persoonlijke doelen kunt bereiken.

112642_LBIC01.png

Waarom studeren Pathways bij LBIC

% van de honoursgraden toegekend aan LBIC-afgestudeerden in vergelijking met niet-LBIC-afgestudeerden

afdeling

LBIC is je Pathway naar Brunel University in Londen

LBIC biedt u de hulpmiddelen die u nodig hebt om succesvol te zijn in uw studie. Onze hoogwaardige service stelt u in staat uw volledige potentieel te ontwikkelen en onze toegewijde medewerkers voor academische en studentondersteuning zullen bij u zijn bij elke stap die u zet.

Volledige toegang tot de faciliteiten van Brunel

LBIC-studenten zijn vanaf de eerste dag Brunel-studenten. Dit betekent dat je volledige toegang hebt tot alle faciliteiten die deze uitstekende universiteit te bieden heeft:

 • 24/7 bibliotheek
 • Professioneel ontwikkelingscentrum
 • Computerlabs
 • Sportclubs en verenigingen
 • Restaurants en cafés op de campus
 • Nachtclub
 • Kunstencentrum
 • Carrièrecentrum

Van les- en leerfaciliteiten inclusief een uitgebreide bibliotheek; toegewijde carrièreservices en geavanceerde computerlabs; naar sportverenigingen en verenigingen; tot een groot aantal sociale voorzieningen, waaronder restaurants, cafés en een nachtclub op de campus, hebben studenten van LBIC toegang tot dit alles.

Ondersteunende leeromgeving

Als LBIC-student geniet je van kleinere klassen en één-op-één zelfstudiesessies. Hiermee kun je met succes de kloof overbruggen tussen je eerdere studies en Brunel, waardoor je over de vaardigheden, kennis en expertise beschikt die je in staat stellen uit te blinken in je universitaire studies en uiteindelijk afstudeert met een internationaal erkende bachelor- of masteropleiding aan Brunel University.

Bestudeer geaccrediteerde modules

De cursussen en modules van LBIC zijn ontworpen in samenwerking met de academische staf van de universiteit, wat betekent dat je vanaf dag één kennis en vaardigheden zult opdoen die je een duidelijk voordeel zullen geven wanneer je je studie bij LBIC hebt voltooid en bent doorgegaan naar Brunel University in Londen.

Multiculturele omgeving

LBIC biedt studenten uit landen over de hele wereld, die allemaal samen leren en socialiseren, en de ervaring en toekomstige verbindingen die dit biedt, moeten niet worden onderschat. LBIC zorgt actief voor diversiteit onder zijn studenten, wat betekent dat je altijd iemand zult vinden om thuis over te denken, terwijl je er ook voor zorgt dat je wordt blootgesteld aan een echt internationale en een echte Britse universiteitservaring.

Naassom Azevedo / Unsplash

Amigos em campus universitário

Locaties

 • Uxbridge

  Brunel University Kingston Lane, UB8 3PH, Uxbridge

Vragen