Keystone logo
Ecole Internationale Supérieure Privée de Droit et des Affaires

Ecole Internationale Supérieure Privée de Droit et des Affaires

Ecole Internationale Supérieure Privée de Droit et des Affaires

Invoering

Gelegen in een van de meest populaire zakenwijken van Greater Tunis, is de privéschool LAW & BUSINESS SCHOOL ( Ecole Internationale Supérieure Privée de Droit et des Affaires ) een particuliere universitaire instelling die is goedgekeurd door het Tunesische Ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek, gedateerd 16 oktober , 2015 (goedkeuring nr. 01/2015).

Law & Business School "LBS" werd opgericht door een naamloze vennootschap naar Tunesisch recht, de "International for Enterprise Sciences (Ise)", waarvan de belangrijkste aandeelhouders banken, verzekeringsmaatschappijen, industriëlen, zakenmensen, accountants en architecten zijn.

  • Onze ambitie: een nieuwe visie bieden op het onderwijs in Recht en Management, en advocaten en managers op hoog niveau opleiden, dankzij interactieve en innovatieve lesmethoden, waarbij academici en professionals worden betrokken.
  • Onze missie: bijdragen aan de opleiding van elites die in staat zijn om te anticiperen op een veranderende toekomst en om een geglobaliseerde economie te beheren.

Locaties

  • Tunis

    Rue du Lac d'Annecy, 1053, Tunis

    Vragen