Keystone logo
Laureate International Universities Chile

Laureate International Universities Chile

Laureate International Universities Chile

Invoering

In 1999 zijn we begonnen met een enkele universiteit en een gedurfde visie om de wereld te veranderen door de toegang tot onderwijs uit te breiden naar traditioneel achtergestelde delen van de wereld. We lieten ons leiden door de overtuiging dat wanneer onze studenten slagen, landen floreren en samenlevingen profiteren.

Sindsdien is Laureate uitgegroeid van een enkele universiteit tot een internationaal netwerk van instellingen en ultramoderne partnerschappen die zich inzetten voor het vergroten van de toegang tot gedifferentieerd hoger onderwijs en leermogelijkheden. Hoewel veel van onze fysieke activiteiten tegenwoordig in Latijns-Amerika plaatsvinden, stellen onze partnerschappen, online programma's en andere leerplatforms onze studenten in staat wereldburgers te worden.

In de loop van de tijd hebben we een reeks producten en initiatieven ontwikkeld die de unieke voordelen vormen van deelname aan ons netwerk. We hebben bijvoorbeeld One Campus® en One Faculty® van Laureate - integratieve webgebaseerde platforms die studenten en docenten van elke instelling in het Laureate-netwerk toegang geven tot middelen om hen te helpen vaardigheden, wereldwijd leren en ontwikkelingskansen te verwerven, en om in contact te komen met collega's van over de hele wereld.

We zijn ook partnerschappen aangegaan met marktleiders om leermogelijkheden uit te breiden binnen veelgevraagde, zeer gewilde industrieën. We werkten samen met Amazon Web Services en sloten ons aan bij de AWS Academy, die helpt te voldoen aan de groeiende vraag naar cloud computing-specialisten. Dankzij onze innovatieve samenwerking met IBM hebben we een state-of-the-art datawetenschapcurriculum kunnen ontwikkelen dat beschikbaar is voor studenten over de hele wereld.

In 2015 werden we een Certified B Corporation® en Public Benefit Corporation (PBC), waarmee we onze missie in onze juridische structuur en werkingsprincipes verankeren. Tot op heden zijn we een van de grootste B Corps en PBC's ter wereld, en de enige PBC die openbaar wordt verhandeld op een beurs ter wereld.

Terwijl ons netwerk blijft evolueren, blijft één thema hetzelfde: ons geloof in de kracht van onderwijs om levens te veranderen.

Locaties

  • Valparaíso

    Valparaíso, Chili

    Vragen