Keystone logo
© BIMM University
Lancaster University - Faculty of Science and Technology

Lancaster University - Faculty of Science and Technology

Lancaster University - Faculty of Science and Technology

Invoering

Lancaster University is de top 1% van de universiteiten wereldwijd en is gerangschikt 8e in het Verenigd Koninkrijk in de 2017 Guardian League Table.

Faculteit Natuur en Techniek van Lancaster is een gemeenschap van acht afdelingen die zich bezighouden met wereldwijd toonaangevende onderzoek dat een aantoonbaar verschil voor onze economie en samenleving maakt. We hebben een sterke en groeiende internationale profiel, en we zijn blij met studenten van over de hele wereld die een levendige sfeer en cultureel diverse gemeenschap creëert.

Met bijna 700 medewerkers en 600 wetenschappelijke onderzoekers, de breedte en diepte van het onderzoek over onze afdelingen is uitgebreid. In de 2014 Research Excellence Framework, meer dan 80% van ons onderzoek activiteit werd beoordeeld als wereldwijd toonaangevende en internationaal uitstekend. Onderbouwd door onderzoek, bieden wij een scala aan masters opleidingen gegeven door vooraanstaande academici, aan de cutting-edge van hun vakgebied.

Ben je klaar om een ​​van onze volgende generaties van wetenschap en technologie afgestudeerden aan de behoeften van de toekomstige mondiale uitdagingen aan te zijn?

Wij bieden masteropleidingen aan:

computer science Ingenieurschap

data Science Statistiek

Cyberbeveiliging Wireless Communication Systems

De omgeving Ecology and Conservation

psychologie

Waarom niet deelnemen aan onze community van meesters en wetenschappelijke onderzoekers in oktober?

Locaties

  • Lancashire

    Faculty of Science and Technology Science and Technology Building Lancaster University , LA1 4YR, Lancashire

Vragen