Keystone logo
Lake-Sumter State College

Lake-Sumter State College

Lake-Sumter State College

Invoering

Lake-Sumter State College , opgericht in 1962, staat consequent gerangschikt in de top 150 landelijke hogescholen en behoort tot de beste in de staat Florida. LSSC is er trots op kwalitatief hoogstaand onderwijs te bieden tegen een betaalbare prijs, en heeft drie locaties in de snelgroeiende buitenwijken van het grootstedelijk gebied van Orlando. De Leesburg Campus, South Lake Campus (Clermont) en het Sumter Center (Sumterville) bedienen gezamenlijk jaarlijks meer dan 6000 studenten. Als lid van het Florida College System maakt LSSC deel uit van Florida's personeelsmotor met programma's en certificaten die zijn ontworpen om studenten te ondersteunen en voor te bereiden op het dynamische personeelsbestand van vandaag.

Als leider in het hoger onderwijs zal Lake-Sumter State College studenten transformeren door middel van academische excellentie en innovatieve partnerschappen.

Lake-Sumter State College levert studentensucces door persoonlijke aandacht en flexibele Pathways leiden tot lonende carrières en hogere lonen.

Locaties

  • Leesburg

    U.S. 441,9501, 34788, Leesburg

    Vragen