Keystone logo
Lake Erie College

Lake Erie College

Lake Erie College

Invoering

Al 160 jaar Lake Erie College studenten op voor de hele wereld na hun studie. We combineren een vrije kunstopleiding met praktische "real-life" ervaringen. We promoten studeren in het buitenland, bieden mogelijkheden voor stages zowel in de VS als internationaal. Via ons curriculum spelen we in op de behoeften van studenten die in een steeds meer onderling afhankelijke wereld zullen werken. Onze studenten leren effectief te communiceren, kritisch en creatief te denken en weloverwogen beslissingen te nemen. Door de grootte van het college kunnen studenten leiderschapsvaardigheden ontwikkelen en een actieve rol spelen in verschillende studentenorganisaties en nieuwe studentenprogramma's ontwikkelen. Lake Erie College legt de nadruk op het individu, niet op de 'massa'. Hoogleraren, geen afgestudeerde studenten, geven les in onze lessen. De lessen zijn klein, waardoor studenten en professoren elkaar kunnen leren kennen. We kunnen eerlijk zeggen dat iedereen "je naam zal kennen". Niet alleen zullen de faculteit en de meerderheid van het Lake Erie-personeel je herkennen, maar we geven ook veel om het succes, de ontwikkeling en het geluk van onze studenten.

Het College streeft ernaar missiegedreven te zijn, sterke partnerschappen en samenwerking in de regio te bevorderen, de gemeenschap te dienen, diversiteit en inclusie te omarmen en studenten te helpen hun academische doelen met succes te bereiken.

Lake Erie College biedt uitstekend, inclusief en zeer persoonlijk onderwijs gebaseerd op de vrije kunsten traditie. Geleid door hoop en zorg, zijn onze studenten in staat gesteld om als wereldburgers een leven van persoonlijk belang en professioneel succes te leiden.

Lake Erie College is geaccrediteerd door het Ohio Department of Higher Education, de Higher Learning Commission, en is lid van de North Central Association of Colleges and Schools.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Painesville

    West Washington Street,391, 44077, Painesville

    Vragen