Keystone logo
LABASAD Barcelona School of Arts & Design

LABASAD Barcelona School of Arts & Design

LABASAD Barcelona School of Arts & Design

Invoering

LABASAD is een toonaangevende online kunst- en ontwerpschool, gevestigd in het hart van Barcelona, Spanje. We leveren onze masterprogramma's via ons revolutionaire ONLIVE-formaat, zodat je kunt studeren waar en wanneer je maar wilt! Al onze programma's zijn 100% online en ook live, dus we zijn een online school maar met een face-to-face ziel.

Waarom wij hierin geloven

Omdat je vrij bent om te doen waar je gepassioneerd over bent, wanneer je wilt en waar je wilt, met intensiteit en passie. Omdat wij in jou geloven, net zoals jij in jezelf gelooft. Want hoewel we misschien ver weg lijken, zijn we in werkelijkheid heel dichtbij. Omdat we een uniek trainingsmodel hebben dat zich aanpast aan en waarde toevoegt aan je leven, door al je talenten naar boven te laten komen en te laten schitteren.

Want ons belangrijkste doel is dat je, terwijl je leert, er ook plezier aan beleeft; je hebt plezier en je wordt de beste professional die je kunt zijn.

Omdat onze programma's in design, kunst en creativiteit je voorbereiden op wat komen gaat. Omdat je je levensstijl niet hoeft te veranderen; wij passen ons aan u aan. Omdat we je begeleiden van voordat je met het programma begint tot nadat je het hebt afgerond.

Want de docenten (de beste professionals natuurlijk) geven de lessen live, ON LIVE, en als je er niet bij kunt zijn of ze later wilt terugkijken, heb je altijd toegang tot de opnames. Omdat je in staat zult zijn om te communiceren met je leraren, binnen en buiten de klas. Omdat je in contact staat met je collega's, deelt en leert van en met hen.

Locaties

Locaties
 • Barcelona

  Calle Aragón, 326, 1-2, , Barcelona

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Opleidingen

  Instelling biedt ook:

  Vragen