Keystone logo
La Salle Open University

La Salle Open University

La Salle Open University

Invoering

Ken ons!

ONZE MISSIE

Het aanbieden van kwalitatief hoogstaand universitair onderwijs is onze belangrijkste missie. We willen dat mensen die willen leren op een flexibele en comfortabele manier, dat ze hun professionele vaardigheden kunnen verbeteren en vooral dat ze ook kunnen groeien en ontwikkelen vanuit een menselijk perspectief.

ONZE VISIE OP DE OPLEIDER

Ons pedagogisch voorstel is van mening dat opleiding en onderwijs niet kunnen worden gegeven zonder de medicatie van een team van bekwame, ondersteunende opvoeders, verenigd in de missie die hun is toevertrouwd en in staat om "samen en door associatie" te werken. Alle leden van de onderwijsgemeenschap maken deel uit van dit team: docenten, onderzoekers, administratief en technisch personeel, enz.

ONZE VISIE OP DE REALITEIT VAN HET ONDERWIJS

Wij zijn van mening dat de opvoedkundige relatie altijd doordrenkt moet zijn van broederschap en respect. Om deze reden baseren we de aandacht die aan elke student wordt gegeven op het verwelkomen, luisteren, kennen van hun behoeften en op de constante zorg om hun integrale groei te bevorderen.

Locaties

  • La Massana

    La Massana, Andorra

    Vragen