Keystone logo
Kyrgyz Economic University

Kyrgyz Economic University

Kyrgyz Economic University

Invoering

Kyrgyz Economic University , genoemd naar M. Ryskulbekov, is de enige onderwijsinstelling in ons land die is geëvolueerd van de FTSST (Frunze Technische School voor Sovjethandel) naar de universiteit. Onze universiteit is een van de leiders van het moderniserende systeem van hoger onderwijs van de Kirgizische Republiek.

KEU is vandaag een modern meerlagig systeem van permanente opleiding van specialisten met een hogere economische opleiding: van algemeen onderwijs tot doctoraatsstudies. KEU heeft zich altijd onderscheiden door een hoog niveau van praktijkopleiding van studenten, voornamelijk vanwege haar innovatiecentra in wetenschap en onderwijs.

De universiteit heeft meer dan één generatie specialisten opgeleid die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van de nationale economie en wetenschap. Onder onze afgestudeerden bevinden zich bekende wetenschappers-economen, politici, dankzij wie de naam van onze universiteit zowel in Kirgizië als in andere landen bekend is geworden. KEU-wetenschappers hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de binnenlandse economische wetenschap. Onze universiteit bekleedt een leidende positie in de Republiek op verschillende wetenschappelijke en economische gebieden en geniet een erkende autoriteit en buiten haar grenzen.

Locaties

  • Bishkek

    Togolok Moldo Street,58, , Bishkek

    Vragen