Keystone logo
© Kyoto University Of Advanced Science
Kyoto University Of Advanced Science

Kyoto University Of Advanced Science

Kyoto University Of Advanced Science

Invoering

Kyoto University Of Advanced Science (KUAS) kan terugkijken op een geschiedenis van 50 jaar als een geaccrediteerde particuliere onderwijsinstelling in het academische hart van Japan. Om de volgende stap en uitdaging op wereldschaal te zetten, nodigde KUAS een top-CEO van een in Kyoto gevestigd, wereldwijd succesvol bedrijf uit als voorzitter, met als doel zijn academische middelen in de internationale arena aan te bieden. De oprichting van een innovatief Engelstalig ingenieursprogramma is een belangrijk voorbeeld van deze inspanningen, aangezien KUAS haar inzet om aan de top van het moderne onderwijs te staan, blijft versterken.

Grondbeginselen

 • KUAS zal streven naar uitstekende afgestudeerden die de problemen van de toekomst kunnen identificeren en oplossen.
 • KUAS zal proberen een betere toekomst voor de samenleving voor te stellen en geavanceerd academisch onderzoek uitvoeren dat zal leiden tot de realisatie van die visie.
 • Door excellente afgestudeerden en onderzoek af te leveren, zal KUAS een leidende rol spelen in het bijdragen aan de samenleving, zowel vandaag als in de komende eeuwen.

Onze grondbeginselen in praktijk brengen

 • De experts en leiders die zullen bijdragen aan de samenleving van morgen zullen werken in een wereld van diverse waarden.
 • De Kyoto University Of Advanced Science zet zich in voor onderwijs en onderzoek dat het initiatief neemt bij het oplossen van mondiale problemen door vooruit te kijken naar de toekomst, nieuwe problemen te identificeren die zich kunnen voordoen en deze te integreren met hedendaagse onderwijsthema's.
 • Bij KUAS zullen we ernaar streven dynamische, capabele mensen te produceren die de uitdaging van complexe en veelzijdige problemen aankunnen door vooruitstrevendheid, aanpassingsvermogen en moraliteit van wereldklasse te combineren met gespecialiseerde kennis, creatief denken en vooruitziendheid naast een brede, holistische basis van kennis.

"Nieuwe paradigma's creëren in onze mondiale samenleving" - Masafumi Maeda, voorzitter van KUAS

Welkom bij de Kyoto University Of Advanced Science . Onder onze nieuwe naam evolueert onze universiteit naar een allesomvattende universiteit, maar dan wel één die draait om onze werkelijk unieke faculteit Ingenieurswetenschappen. We hebben deze afdeling opgericht als antwoord op wereldwijde behoeften: de evolutie van robots en geautomatiseerde machines, maar ook van drones en elektrische voertuigen, zal in snel tempo maatschappelijke hervormingen tot stand brengen. Daarom zijn we toegewijd om een universiteit te zijn die de kennisvaardigheden creëert die onze moderne wereld vereist. Als je geïnteresseerd bent om samen een nieuw soort universiteit te creëren, wachten we op je.

Statistieken

KUAS in cijfers

 • 50 - KUAS vierde in 2019 haar 50-jarig bestaan met een geheel nieuwe schoolnaam.
 • 2 - We hebben twee huizen. Uzumasa-campus in West-Kyoto en Kameoka-campus in de stad Kameoka.
 • 1 - KUAS herbergt de eerste multidisciplinaire, volledig Engelse faculteit Ingenieurswetenschappen in Japan.
 • 50-50 - Een van onze visies voor de faculteit Ingenieurswetenschappen: 50% internationale studenten, 50% vrouwelijke studenten.
 • 10.000+ - Het aantal internationale studenten in Kyoto. Een echte wereldstad!
 • 35% - 35% van de professoren in de faculteit Ingenieurswetenschappen van KUAS komt uit het buitenland.
 • 264.365m² - De totale oppervlakte van onze twee campussen.
 • 2020 - KUAS lanceert haar nieuwe faculteit Ingenieurswetenschappen met een gloednieuw eigen faculteitsgebouw.
 • 10% - Ongeveer 1 op de 10 mensen in de stad Kyoto is een universiteitsstudent. Dit tarief is het hoogste in Japan!

  Statistieken van alumni

  Campusfuncties

  Uzumasa-campus en het South Engineering-gebouw

  De Uzumasa-campus bevindt zich in een relatief ontspannen gebied in het westen van de stad Kyoto. Het is de perfecte afstand van het stadscentrum voor een leuke, korte fietstocht in alle seizoenen, en bij regen is er altijd de metro of bus.

  Uzumasa campus bestaat uit vier grote gebouwen. Gebouw Ingenieurswetenschappen Zuid is het nieuwste van de vier en is in 2019 gerealiseerd speciaal voor onze nieuwe Faculteit Ingenieurswetenschappen. Om onze visie voor een echt moderne ingenieursfaculteit te realiseren, hadden we een perfect huis nodig. Onze gewaardeerde faculteit mocht een praktische benadering kiezen bij planning en coördinatie om ervoor te zorgen dat het gebouw alle benodigde machines en apparatuur bevat voor hun ultramoderne onderzoek. Bovendien is Gebouw Zuid ontworpen met openheid in het achterhoofd. De plattegrond bevat een museum om de projecten van onze studenten en het onderzoek van professoren te laten zien en een grote leerruimte op de open verdieping. Elke professor krijgt zijn eigen labs en kantoren in het gebouw. Deze open ruimtes zullen echter meer interactie tussen professoren, studenten, laboratoria en onderzoeksgebieden mogelijk maken. Bovendien hoopt de universiteit deze faciliteiten te verrijken met een cultuur die uniek is voor de technologische sector van Kyoto. Van oudsher bouwen bedrijven in Kyoto slaapzalen voor hun werknemers naast hun bedrijven, en ons South Building beschikt ook over een slaapzaal voor internationale ingenieursstudenten met 80 kamers.

  De campus van Uzumasa beschikt over tal van andere faciliteiten, met als hoogtepunt ons nieuwe West Building. Het West Building, voltooid in 2019 net voor het South Building, beschikt over gloednieuwe klaslokalen, kantoren voor loopbaan- en stageondersteuning en veel ruimtes voor studenten om te ontspannen. Gemeenschappelijke ruimtes zijn atriums, patio's met volledig zicht op de campus en een grote vergaderzaal.

  Kameoka-campus

  Kameoka Campus ligt op ongeveer 30 minuten van Uzumasa Campus, en KUAS biedt een busdienst aan om alle studenten tussen campussen te vervoeren. Kameoka Campus is gevestigd in een grote vallei geflankeerd door bergen, waardoor het de perfecte omgeving is om even weg te zijn van de drukte van de stad. De campus van 232.000 vierkante meter beschikt over 16 gebouwen, evenals tal van sportvelden (honkbal, voetbal, golf), een fitnessruimte en buitenfaciliteiten gewijd aan onze faculteit Bio-milieuwetenschappen. Technische studenten kunnen profiteren van de sportfaciliteiten van Kameoka als onderdeel van hun lessen lichamelijke opvoeding!

  Voorzieningen

  De Kyoto University Of Advanced Science heeft drie bibliotheken die niet alleen onze indrukwekkende boekencollectie huisvesten, maar studenten ook verschillende productieve studieomgevingen bieden.

  Om studenten te helpen gezond te blijven, zowel van lichaam als geest, beschikt onze Uzumasa Campus, naast de sportfaciliteiten op Kameoka Campus, over een fitnessruimte en een yogastudio.

  Een van de hoofdbestanddelen van elke Japanse universiteit is de schoolkantine, waar je een breed scala aan gerechten tegen zeer redelijke prijzen kunt vinden. KUAS vormt hierop geen uitzondering en ons regelmatig vernieuwde cafetariamenu is erg populair bij onze internationale studenten.

   Locaties

   • Kyoto

    Uzumasa Campus 18 Gotanda-cho, Yamanouchi, Ukyo-ku, Kyoto, Japan, 615-8577, , Kyoto

   Opleidingen

   Vragen